Haberler

Sezen Aksu Bodrum Konserinde Terörü Kınadı

Güncelleme:

Bodrum'da sahne alan Sezen Aksu, konser öncesi yaptığı konuşmada, "Çok zor zamanlardan geçiyoruz. Zaten bu ülke hiç kolay zamanlardan geçmedi." diyerek terörü kınadı.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bulunan tarihi antik tiyatroda sahne alan Sezen Aksu, konser öncesi yaptığı konuşmada terörü kınadı.

KONSERDE İZDİHAM YAŞANDI

Tarihi antik tiyatrodaki yaz konserlerinin son konuğu Minik Serçe Sezen Aksu oldu. İzdiham yaşandığı konseri yaklaşık 4 bin kişi izledi. Oturacak yer kalmayan konserde merdiven boşluklarının biletle satıldığı gözlendi. İki bölümden oluşan konserde Aksu hayranları, unutulmaz bir gece yaşadı. "Bir çocuk sevdim" şarkısıyla sahneye çıkan ünlü sanatçı eski ve yeni albümlerinde bulunan şarkılarını seslendirdi. Ünlü sanatçının unutulmaz şarkılarına hayranları da eşlik etti.

TERÖRÜ KINADI

İlk şarkısını söyledikten sonra terörü kınayan Minik Serçe, "Çok zor zamanlardan geçiyoruz. Zaten bu ülke hiç kolay zamanlardan geçmedi. Herhalde bizim memleketimizin sınavı da bu. Böyle böyle evliya mertebesine gireceğiz hep beraber. Asla şiddetle değil ama sivil inisiyatifin gücüyle bu evlatlarımızı yutan halimizden aktif olarak bunu önleyici hale gelmemiz gerekiyor. Asla şiddetle değil. Çocuklarımızı yaşatmamız gerekiyor, çocuklarımızı yaşatmak için bizimde üstümüze düşen çok şey olduğuna inanıyorum. Hiç de böyle şeyleri konuşmaya niyetim yoktu. Ama o kadar can ve ciğer yanıyor ki tutamıyor insan dilini." dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Sezen Aksu Bodrum Muğla Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (49)

kekorec:

kurtler bu ulkeyi kirletiyo

5
17
yanıtYanıtla
KÜRTLERE KURBAN OL:

Bu ülkeyi kirleten Kürtler değil senin gibi FAŞİST, ırkçı düşünceye sahip olanlardır BEYİNSİZ !!

yanıt7
yanıt4
//////////////:

terror mafia otobuslere moltof atma karakollar saldiran turistlere saldiran kurtler degilmi kiro

yanıt1
yanıt1
dumanli:

aynen bende akp terörünü kiniyorum

9
11
yanıtYanıtla
tracers:

sende bu ülkedeki hainlerdensin adi pislik karı ! tez gün de geberirsin inşalahhh !

8
11
yanıtYanıtla
Almanya Berlin osmanlii:

Almanyada fransada arab turk Kürt islam ordusu var turkiye Gel desin vallaha gelirler turkiye sahibsiz degil ama islam icin laiklik degil

10
9
yanıtYanıtla
Asdgjhkk:

Yaw he he

yanıt3
yanıt0
cccbb ggg:

askelerle ilgi bişey desene hain kadın

5
12
yanıtYanıtla
Gökhan:

Oranı buranı aç, iki şarkı söyle sonra çık iki yorum yap, bunları yaptın diye sana Aristo, Einstein muamelesi mi yapmamız lazım, hangi okulu bitirdin, nerede doktora yaptın, hangi kitapları yazdın, lafım bütün Aydın Sanatçı diye kafamızın içine sokulmaya çalışılan ve aslında hiç bir değeri olmayanlara, görüşü ne olursa olsun,

6
10
yanıtYanıtla
kelkitkanMobil-ANDROID:

BUNLAR KÜRTLERNEN YATIYOR KINAR MI HIÇ.

8
6
yanıtYanıtla
Tüm 49 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title