Haberler

Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Özcan'ın Görev Süresinin Dolması

Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Azmi Özcan, görev süresinin dolması nedeniyle Pazaryeri ilçesine veda ziyaretinde bulundu.

Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Azmi Özcan, görev süresinin dolması nedeniyle Pazaryeri ilçesine veda ziyaretinde bulundu.

Prof. Dr. Özcan, Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın'a veda ziyaretinde, 8 yıllık süre içerisinde Bilecik ve ilçelerinde, birlik, beraberlik ve dayanışmayı gördüğünü, ilçenin de gelişmeye müsait bir kent olduğunu söyledi.

Yalçın da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, üniversiteye ve bağlı Meslek Yüksek Okullarına yaptığı hizmetlerin asla unutulmayacağını ifade ederek, ilçenin tarihini anlatan tablo hediye etti.

Burada Yalçın ile bir süre sohbet eden Prof. Dr. Özcan, daha sonra Pazaryeri Meslek Yüksek Okulunu ziyaret etti. Burada Okul Müdürü Doç. Dr. Faruk Akın, akademik ve personel tarafından karşılanan Özcan, 8 yıllık dönem içinde mümkün olduğu kadar kimsenin kalbini incitmemek için çaba gösterdiğini kaydetti.

Eğitimcilere düşen görevin kendi çocuklarına düşündüklerini öğrencilerine de aynısını düşünmek zorunda olduklarını belirten Özcan, "Onurlu ve şerefli bir görev yapıyoruz. Öğrencilere asla kızmayın, kendi çocuklarınıza davrandığınız gibi şefkatle yaklaşın. Doğru kararlar vermek, mutlu olmak istiyorsanız hayatı paylaştığınız insanların gözlerinin içinin gülmesini sağlayın" dedi.

Doç. Dr. Akın, Prof. Dr. Özcan'a, yapmış olduğu hizmetlerden ve desteklerden dolayı teşekkür etti.

Kaynak: AA / Yerel

Muzaffer Yalçın Azmi Özcan Pazaryeri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title