Haberler

Seydişehir'de Adalet ve Demokrasi Haftası Etkinlikleri

Seydişehir'de Atatürkçü Düşünce Derneği Üyeleri, Adalet ve Demokrasi Haftası Kutlama Programında Biraraya Geldi

Seydişehir'de Atatürkçü Düşünce Derneği üyeleri, Adalet ve Demokrasi Haftası kutlama programında biraraya geldi.

Toplantıya, derneğin yönetim kurulu üyeleri, CHP Belediye Encümen üyesi Erdal Deniz, emekli öğretmenler ve öğrenciler de katıldı.

Seydişehir ADD Şube Başkanı Hüseyin İriilter, düşünceleri ışık saçmaya devam eden Uğur Mumcu'nun ve hain güçlerce katledilen Prof. Dr. Muammer Aksoy'un ölüm günleri olan Ocak ayını 18 yıldır Adalet ve Demokrasi Haftası olarak kutladıklarını bildirdi.

Yıllardır, Cumhuriyetin savunuculuğunu hiç korkmadan, hiç yılmadan yapmış birçok aydının katledildiğini dile getiren İriilter, Adalet ve Demokrasi Haftası nedeniyle Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Atilla Sertel'e 'Uğur Mumcu'ya mektup' isimli yazıyı gönderdiklerini ve yapılan haksızlıklara dikkat çektiklerini belirtti.

Toplantıya katılan üyeler günün önemini anlatan konuşmalar yaptı, şiirler okudu. Programın sonunda Erhan Çınaroğlu'nun bağlama eşliğinde seslendirdiği türküler dinlendi.

(KDR-RIF-VED) - KONYA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title