Haberler

Şevki Yılmaz, Adıyamanlılarla Buluşuyor

Güncelleme:

Refah Partisi'nin eski Rize Belediye Başkanı Şevki Yılmaz, Adıyamanlılar Vakfı'nın davetlisi olarak Adıyamanlılarla buluşacak.

Refah Partisi'nin eski Rize Belediye Başkanı ve Refah Partisi eski Milletvekili Şevki Yılmaz, Adıyamanlılar Vakfı'nın davetlisi olarak Adıyamanlılarla buluşacak.

Yılmaz, Adıyamanlılar Vakfı Adıyaman Şubesi'nin davetlisi olarak Cumartesi günü 'Gelin Canlar Bir Olalım' konulu konferansa katılmak için Adıyaman'da olacak. Adıyamanlılar Vakfı Adıyaman Şubesi tarafından organize edilecek olan program ile ilgili bilgi veren Adıyamanlılar Vakfı Adıyaman Şubesi Başkanı Murat Demirkol, vakıf olarak birçok kez düzenledikleri konferanslara bir yenisini daha eklemenin mutluluğunu yaşayacaklarını belirtti. Demirkol, "Merkezi İstanbul'da bulunan Adıyamanlılar Vakfımızın Adıyaman Şubesi olarak kurulduğumuz günden bu yana konusunda uzman çok değerli hocalarımızın katıldığı birçok konferansa ev sahipliği yaptık. Bu konferanslara Cumartesi günü bir yenisini daha ekleyeceğiz. Türkiye'nin tanınan ve sevilen şahsiyetlerinden Şevki Yılmaz Hoca'nın katılımıyla Cumartesi günü saat 20: 30'da TPAO Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek olan etkinliğimize tüm hemşerilerimizi davet ediyoruz" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şevki Yılmaz Adıyaman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title