Haberler

Sesob'a İş Bankası'ndan Kredi Desteği

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (Sesob) ile İş Bankası Arasında İmzalanan Protokol ile Birlik Üyeleri Özel Koşullarda Nakdi Kredi Kullanma İmkanına Kavuştu.

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) ile İş Bankası arasında imzalanan protokol ile birlik üyeleri özel koşullarda nakdi kredi kullanma imkanına kavuştu.

Taşlıdere Park Restaurant'ta düzenlenen törende konuşan SESOB Başkanı Beşir Köksal, bu kredi anlaşmasının esnaf ve sanatkar açısından önemli olduğunu söyledi. Köksal, "SESOB ile Türkiye İş Bankası arasında bir kredi protokolü imzalıyoruz. Asil görevlerimizden biri de esnaf ve sanatkarımıza kredi imkanı sağlamak ve onlara her konuda yardımcı olmaktır. Bu doğrultuda zaman zaman banka yetkilileri ile ikili görüşmelerimiz neticesinde bu karar ortaya çıktı. Esnaf ve sanatkarımıza faydalı olma yönünde çalışmalar yapıyoruz. Bu protokol ile esnaf ve sanatkarımıza yardımcı olmaya gayret göstereceğiz. Sivas esnaf ve sanatkarımız için kredi kullanmaya yönelik işbirliği protokolümüz hayırlı olsun" dedi.

Türkiye İş Bankası Bölge Müdürlüğü Bireysel Satış Direktörü Ali Said Odabaşı ise bankalarının esnaf ve sanatkara her zaman yardımcı olduğunu belirterek, bu kredi ile de onlara destek olmaya çalıştıklarını söyledi. Odabaşı, "Bankamız kuruluşundan bu yana bankacılık sektörünün yanı sıra sanayi ve ticaretinde gelişmesine kaynak sağlamış, ülke ekonomisinin gelişmesine önderlik etmiştir. İş Bankası'nın kuruluşundan bu güne kadar her zaman esnaf ve sanatkarı cazip kredilerle desteklemeye çalışmıştır. Bugün yapmış olduğumuz protokol ile oda üyeleri küçük işletmeler kredisi, küçük işletmeler faturalı alışveriş kredisi, işyeri kredisi, taşıt kredisi, üye işyeri anlaşmaları ve otomatik ödeme talimatları ile onlara yardımcı olacağız" dedi.

Yapılan konuşmalardan sonra İş Bankası Bireysel Satış Direktörü Ali Said Odabaşı, SESOB Başkanı Beşir Köksal ile İş Bankası Sivas Şube Müdürü Necdet İlkdoğan arasında esnaf ve sanatkarın kredi kullanmasına yönelik kredi kullanma protokolü imzalandı.

(İG-MSA-Y) 12.06.2008 16:20 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title