Haberler

Sertab Erener Rumeli Hisarını Salladı

Ünlü Sanatçı Sertab Erener Dört Yıl Aradan Sonra Çıkardığı "Aşk Ölmez" Adlı Albümünün Şarkıları İle Rumeli Hisarı’ndaydı. Konser Öncesi Kameraların Karşısına Geçen Erener, Oyuncu Erkan Petekkaya'nın Atv Kameramanına Saldırması Ve Kamerasını Denize Atması Olayını Yeni Duyduğunu Ve Erkan Pete...

Ünlü sanatçı Sertab Erener dört yıl aradan sonra çıkardığı ¨Aşk Ölmez¨ adlı albümünün şarkıları ile Rumeli Hisarı’ndaydı.

Konser öncesi kameraların karşısına geçen Erener, oyuncu Erkan Petekkaya`nın ATV kameramanına saldırması ve kamerasını denize atması olayını yeni duyduğunu ve Erkan Petekkaya`nın böyle birşey yapacağını zannetmediğini söyledi. 14 yıldır müzik piyasasında olduğunu ve son yıllarda Hisar`da konser verdiği için rahat olduğunu söyleyen Erener, ¨Hisar benim evim gibi artık¨ dedi. Sahneye çıkan Erener, açılışı ¨Yeni¨ isimli parçasıyla yaptı. Sahneye serdirdiği halı, çıplak ayakları ve derin sırt dekolteli kostümü ile dikkat çeken Erener, izleyicilerden büyük alkış aldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title