Haberler

Serik Belediyespor'a Destek Gecesi Düzenlenecek

Serik Belediyespor'a destek amacıyla 15 Ocak'ta sanatçı Zara'nın da katılımıyla etkinlik düzenleneceği bildirildi.

Serik Belediyespor'a destek amacıyla 15 Ocak'ta sanatçı Zara'nın da katılımıyla etkinlik düzenleneceği bildirildi.

Serik Belediyespor yararına 15 Ocak'ta düzenlenecek etkinliğin tanıtımı, Belediye Konferans Salonu'nda yapılan toplantıyla tanıtıldı.

Belediye Başkanı Ramazan Çalık, toplantıda yaptığı konuşmada, Serik Belediyespor'un başarısında taraftarından yönetimine herkesin payı olduğunu belirtti.

Serikli denilince akla ilk gelen şeyin rekabeti, mücadeleyi seven bir kimlik olduğunu dile getiren Çalık, "Sezon başında 'O sene bu sene' parolası ile çıktığımız yolda, iyi bir yerdeyiz. Takım sadece benim değil, tüm Seriklilerin takımı. Onun için herkesin elini taşın altına koyması lazım." dedi.

Çalık, takıma finansal destek sağlamak amacıyla 15 Ocak'ta Belek'teki bir otelde, sanatçı Zara'nın da yer alacağı gece düzenleneceğini belirterek, "Bu gecede en az 2 bin kişiyi aramızda görmek istiyoruz." dedi.

Ramazan Çalık, Süper Lig'in devre arasında Belek'e gelecek olan Galatasaray, Fenerbahçe veya Beşiktaş gibi büyük takımlardan biriyle hazırlık maçı yapmak için çalışmaların sürdüğünü de sözlerine ekledi.

Toplantıya, belediye daire başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar, iş adamları ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Ramazan Çalık Belek Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title