Haberler

"Semum" Filminin Galası Yapıldı

Yönetmenliğini, Senaryo Yazarlığını ve Yapımcılığını Hasan Karacadağ'ın Yaptığı "Türkiye'nin İlk Yaratık Filmi" Olarak Nitelendirilen "Semumun" Galası Yapıldı.

Yönetmenliğini, senaryo yazarlığını ve yapımcılığını Hasan Karacadağ'ın yaptığı "Türkiye'nin ilk yaratık filmi" olarak nitelendirilen "Semumun" galası yapıldı.

Karacadağ, Semum'un Kuran'da geçen bir tabir olduğunu belirterek, ''Semum, insanların tüm gözeneklerine kadar girebilen ve onlara dünya üzerinde eşi benzeri olmayan bir azap yaşatabilen bir maddedir'' dedi.

Karacadağ, filmin 1.5 milyon dolara mal olduğunu, bir korku filmi için hiç kimsenin bu miktarı göze alamayacağını söyledi.

Ayça İnci, Burak Hakkı, Cem Kurtoğlu, Sefa Zengin, Bahtiyar Engin, Yıldırım Öcek, Levent Sülün, Nazlı Ceren Argon ve Hakan Meriçliler'in rol aldığı filmde, bir çiftin yeni aldıkları büyük bir eve taşınmaları ve ardından başlayan sıra dışı olaylar anlatılıyor.

yaşam

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title