Haberler

Selma'dan Cesur Sahneler!

Selma Ergeç, 'Sis ve Gecce' Filmindeki Cesur Sahneleriyle Gündemde.

SELMA ERGEÇ, 'SİS VE GECCE' FİLMİNDEKİ CESUR SAHNELERİYLE GÜNDEMDE.

Yıldızı 'Beş Vakit' adlı filmle parlayan, halen 'Şöhret' dizisinde rol almakta olan Selma Ergeç, 'Sis ve Gecce'de de iddialı rolüyle dikkatleri üzerine çekti. Oyunculuk sevdası uğruna tıp öğrenimini yarıda bırakan 28 yaşındaki Ergeç'in bu filmdeki cesur sevişme sahneleri uzun süre konuşulacağa benziyor. Türk edebiyatının başarılı polisiye yazarlarından Ahmet Ümit'in romanından sinemaya uyarlanan 'Sis ve Gecce' filminin galası, Emek Sineması'nda yapıldı.

İstihbarat elemanı Sedat'ın, örgütte pasifize edilmesinin ardından yaşadıklarını anlatan filmde Uğur Polat, Selma Ergeç, Ayten Uncuoğlu, Ümit Çırak, Tardu Flordun, Devrim Nas, Yetkin Dikinciler, Mehmet Güleryüz, Oktay Kaynarca ve İlyas Salman rol alıyor.

Filmin isminin 'Sis ve Gecce' olmasından dolayı sinemanın girişine sis püskürten bir makine yerleştirildi. Filmin galasına sevgilisi Özgü Namal 'la gelen Oktay Kaynarca, sinema salonu dolunca filmi Emek Sineması'nın yanındaki Sinepop sinemalarında izlemek zorunda kaldı. Bu durum karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Kaynarca, filmin yönetmeni Turgut Yasalar'a, 'Film bittikten sonra mı seyredeceğiz' sözleriyle sitemde bulundu.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title