Haberler

Selçuk'ta Belediye Hali ve Soğuk Hava Deposunda Yangın

Selçuk'ta belediye hali ve soğuk hava deposunda yangın Selçuk Belediyesine ait Yeni Hal Binalarının meyve sebze kasa deposu yandıİZMİR - Selçuk ilçesinde belediye ait sebze meyve hali ile soğuk hava deposunda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Selçuk'ta belediye hali ve soğuk hava deposunda yangın

Selçuk Belediyesine ait Yeni Hal Binalarının meyve sebze kasa deposu yandı

İZMİR - Selçuk ilçesinde belediye ait sebze meyve hali ile soğuk hava deposunda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Zaman zaman patlamaların meydana geldiği yangına İzmir Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından müdahale ediliyor.

Selçuk Belediyesi Tarımsal Sanayi Alanında bulunan Yeni Hal Binaları yanındaki meyve ve sebze üreticilerinin kullandığı toplam 26 adet deponun bulunduğu depoda yangın çıktı. Meyve toplama sırasında kullanılan tahta merdivenin de bulunduğu 200 bine yakın plastik boş kasalar tamamen yandı. Çıkan yangında üreticilere ait 20 V 7145 plakalı araç yanarak kullanılamaz hale geldi.

Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı yangına İzmir Büyükşehir Belediyesi Torbalı ve Selçuk İtfaiye ekipleri ile çok sayıda yangın söndürme araçları ve ekipmanları müdahale etti. Maddi hasarın meydana geldiği yangının çıkış nedeniyle ilgili çalışma başlatıldı.

Öte yandan, olay yerine gelen Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı, yetkililerden bilgi aldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title