Haberler

Şehit Babalarının Adının Verildiği Okulun Açılışına Katıldılar

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu İlçesi'nde Yaptırılan ve Geçen Yıl Hırsız Kovalarken Geçirdiği Trafik Kazasında Şehit Olan Polis Memuru Ali Akçiçek'in Adının Verildiği Anaokulu Törenle Hizmete Açıldı. Törene Katılan Şehit Akçiçek'in Oğulları 10 Yaşındaki Çağatay ile 3 Yaşındaki Ahmet İlgi Odağı Oldu.

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu İlçesi'nde yaptırılan ve geçen yıl hırsız kovalarken geçirdiği trafik kazasında şehit olan polis memuru Ali Akçiçek'in adının verildiği anaokulu törenle hizmete açıldı. Törene katılan şehit Akçiçek'in oğulları 10 yaşındaki Çağatay ile 3 yaşındaki Ahmet ilgi odağı oldu.

Türkoğlu İlçesi'nde 8 Ocak 2006'da meydana gelen kazada, sivil polis otomobiliyle hırsız kovalayan Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru 32 yaşındaki Ali Akçiçek, aniden önüne çıkan köpeğe çarpmamak için manevra yaptı. Akçiçek'in kullandığı otomobil, karşı yönden gelen minibüsle kafa kafaya çarpıştı. Kazada, polis memuru Ali Akçiçek şehit olurken, 2 arkadaşı yaralandı. Valilik tarafından Türkoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün karşısına yaptırılan 5 derslikli anaokuluna şehit polis memuru Ali Akçiçek'in adı verildi. Okulun açılışına, Kahramanmaraş Valisi İlhan Atış, Emniyet Müdürü Necdet Çelikbilek ve Akçiçek ailesi katıldı. Vali Atış, Akçiçek ailesine sabır diledi. İlköğretim 4'üncü sınıfta okuyan Çağatay, Ahmet ile birlikte elinde Türk bayrağıyla açılışı izledi. Kardeşler açılışa katılanların ilgi odağı oldu. Şehit polis memuru Akçiçek'in adının verildiği okulun açılış kurdelesini Vali İlhan Atış, Emniyet Müdürü Necdet Çelikbilek, şehit polisin babası Ahmet ile eşi Mine ve oğlu Çağatay ile birlikte kesti.

Nuri ŞİRİN/KAHRAMANMARAŞ, (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

title