Haberler

Saü'de Dekanlık Devir-teslim Töreni

Sakarya Üniversitesi (Saü) Fen-edebiyat Fakültesi ile Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanlıklarında Devir-teslim Töreni Yapıldı.

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Fen-Edebiyat Fakültesi ile Güzel Sanatlar Fakültesi dekanlıklarında devir-teslim töreni yapıldı.

Fen-Edebiyat Fakültesi'nde düzenlenen törende Prof. Dr. Fatma Tülay Kızıloğlu dekanlık görevini Prof. Dr. Hüseyin Murat Tütüncü'ye devrederken, Güzel Sanatlar Fakültesi'ndeki törende ise Prof. Dr. Ayşe Üstün görevini Prof. Dr. Nilgün Bilge'ye devretti.

SAÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Durman'ın da katıldığı devir-teslim töreninde Fen-Edebiyat Fakültesi eski dekanı Prof. Dr. Fatma Tülay Kızıloğlu ile Güzel Sanatlar Fakültesi eski dekanı Prof. Dr. Ayşe Üstün'e hizmetlerinden dolayı birer teşekkür plaketi verildi. Törende ayrıca Fen-Edebiyat Fakültesi eski dekan yardımcıları Doç. Dr. Haluk Selvi ile Doç. Dr. Mustafa Demir'e de birer teşekkür plaketi verildi. Görevi devralan Fen-Edebiyat Fakültesin Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Murat Tütüncü ile Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nilgün Bilge'ye başarılar dilenmesi ile tören sona erdi.

(İÇ-AK)

10.07.2007 19:27 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title