Haberler

Şaş, En Az 3 Maç Alacak

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Maçında Kırmızı Kart Gören ve Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (Pfdk) Sevkedilen Hasan Şaş'ın En Az 3 Maç Ceza Alacağı Belirtildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında kırmızı kart gören ve Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevkedilen Hasan Şaş’ın en az 3 maç ceza alacağı belirtildi.

Karşılaşmayla ilgili raporunu yazan Hüseyin Göçek’in, yoğun itirazlardan dolayı Hasan’ı oyundan attığı öğrenildi.

Raporunda Hasan’ın kendisine küfür etmediğini yazan Göçek, tecrübeli oyuncuya abartılı ve yoğun itirazları nedeniyle ilk sarı kartı gösterdiğini, bunun ardından agresif tutum davranışları içine girdiği, Ümit Karan’ın ceza alanı içindeki pozisyonunun ardından itirazlarını artan bir dozajda sürdürdüğünü ve bu nedenle de ikinci karttan oyun dışı bıraktığını yazdı. Ayrıca Hüseyin Göçek, Hasan Şaş’ın kırmızı kart gördükten sonra itirazlarını sürdürdüğü ve oyundan çıkmadan önce hakem formasını çektiğini de raporuna ekledi. Bu rapor doğrultusunda tecrübeli futbolcu, Hukuk Kurulu tarafından PFDK'ye sevkedildi. Hasan’ın hakeme fiili eylemden dolayı 3 maçtan az olmamak kaydıyla ceza alacağı öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title