Haberler

Şanlıurfa: Şanlıurfa'da Yerel Yönetimler

Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Yıllık İzinden Döndü.

Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, yıllık izinden döndü.

Yıllık iznini yurt dışında geçiren Başkan Fakıbaba, kente döner dönmez, Başkan Yardımcıları Habib Arslan, İbrahim Güllüoğlu, Mustafa Aydın, M. Fevzi Yücetepe ve beraberindeki birim müdürleri ile birlikte bir şehir turu yaptı. Şanlıurfa'ya duyduğu özlemi dile getiren Fakıbaba, yıllık iznini İngiltere'de geçirdiğini, izin süresi boyunca İngiltere'nin Londra olmak üzere bir çok kentini inceleme imkanı yakaladığını belirtti. Gezinin oldukça faydalı geçtiğini belirten Başkan Fakıbaba, "İngiltere'de başta Londra olmak üzere bir çok kent ve kasabayı gezdim. Şehircilik anlamında Şanlıurfa'ya daha nasıl faydalı olabiliriz diye düşündüm. Londra gerçekten görülmeye değer bir kent. Avrupa ve Amerika'da bir çok kenti gezme fırsatı buldum Ancak Londra'yı ilk kez gördüm. Çok hoşuma gitti. Orada gördüklerimi, kentimize uygulayabilmek için ekibimle görüşmeler yapacağım" dedi.

Kente döner dönmez, köprülü kavşaklarda incelemelerde bulunan Başkan Fakıbaba, izin süresi boyunca köprülü kavşakların yapımında büyük mesafeler kat edildiğini belirterek, çalışmaları titizlikle yürüten başta başkan yardımcılarına ve tüm ekibine teşekkür ettiğini söyledi.

2007 yılının Şanlıurfa adına önemli bir yıl olacağına dikkat çeken Fakıbaba, "2007 yılında kentimizde büyük farklılıklar yaşanacak. Kentimiz 2007 yılı sonunda daha güzel ve disiplinli bir kent haline getirilmiş olacaktır" diye konuştu.

Eski tarihi Urfa sokaklarında bir gezi yapan Başkan Fakıbaba, daha sonra Belediye Sanat Galerisi'nde Cengiz Topel İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Güntekin İlyaseli'ne ait kişisel serginin açılışı yaptı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title