Haberler

Şanlıurfa'da 2016'nın Son İl Koordinasyon Toplantısı Gerçekleştirildi

İl Koordinasyon Kurulu 2016 yılı dördüncü dönem Genel Değerlendirme Toplantısı Şanlıurfa Valiliği Konferans Salonunda Vali Yardımcısı Meral Uçar başkanlığında gerçekleştirildi.

İl Koordinasyon Kurulu 2016 yılı dördüncü dönem Genel Değerlendirme Toplantısı Şanlıurfa Valiliği Konferans Salonunda Vali Yardımcısı Meral Uçar başkanlığında gerçekleştirildi. Düzenlenen toplantıya kaymakamlar, belediye başkanları ve ilgili kurum amirleri katıldı.

Toplantı gündeminde 2016 yılı yatırım programında yer alan, uygulanan ve uygulanacak projelerin dağılımı ve kaynak ayırımı yer aldı. Vali Yardımcısı Meral Uçar, toplam proje bedeli ve kurumlara dağılımı hakkındaki konuşmasında, "İlimizde yürütülmekte olan 448 adet projenin toplam bedeli 12 milyar 939 milyon 673 bin 974 TL'dir. Proje bedelinin 4 milyar 715 milyon 521 bin 400 TL'si önceki yıllarda harcanmıştır. Dönem sonu itibariyle toplam nakdi gerçekleşme yüzde 36,44 tür. 20 Ekim 2016 tarihi itibariyle toplam 448 adet projeden 99'u bitirilmiştir. Genel olarak İlimizdeki yatırımlar, tarım, ulaştırma, sağlık, eğitim ve enerji sektöründe yoğunlaşmaktadır" bilgilerine yer verdi.

Vali Yardımcısı Uçar, proje bedellerinin yüzde 23'ünün tarım, yüzde 18,5'inin ulaştırma, yüzde 25'inin enerji, yüzde 13,4'ünün sağlık, yüzde 6,6'sının eğitim ve yüzde 13,5'inin diğer kamu hizmetleri ve sektörlere ait olduğunu belirtti.

Tarım sektörü, ulaştırma sektörü, sağlık sektörü, eğitim sektörü başta olmak üzere çeşitli kurum ve kuruluşlara ait 448 projenin gerçekleşme aşaması hakkında ilgili kurum amirleri brifing verdi. Şanlıurfa'da toplam 448 adet projenin, 32'si Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş'ye, 71'i Devlet Su İşleri 15. Bölge Müdürlüğüne, 32'si Karayolları 9. Bölge Müdürlüğüne, 62'si Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine, 17'si TEİAŞ 12. Grup Bölge Müdürlüğüne, 136'sı Milli Eğitim Müdürlüğüne, 16'sı Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğüne, 15'i Karaköprü Belediyesine ve 67 projenin de diğer kurumlara ait olduğu verilen bilgiler arasında yer aldı.

Vali Yardımcısı Meral Uçar'ın açıklamalarının ardından, daire amirlerinin kurumlarının çalışmalarıyla ilgili bilgi verdiği ve toplantıya katılan koordinasyon kurulu üyelerinin görüşlerini açıkladığı toplantıda talepler alındı. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Meral Uçar Şanlıurfa Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title