Haberler

Sanko Holding: "Reel Sektör Önündeki Engeller Bir An Önce Kaldırılmalı"

Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, Yeni Hükümetin Ülkeye Hayırlı Olmasını Dileyerek, Bir An Önce Reel Sektör Önündeki Engellerin Kaldırılması İçin Çalışmaların Yapılması Gerektiğini Söyledi.

Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, yeni hükümetin ülkeye hayırlı olmasını dileyerek, bir an önce reel sektör önündeki engellerin kaldırılması için çalışmaların yapılması gerektiğini söyledi.

Gaziantepli iş adamı ve Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, yaptığı açıklamada, yeni hükümetin ülkeye hayırlı olmasını temenni ederek, "Yenide hükümette görev alan eski bakanlar ve ilk kez bakan olanlar, şimdiye kadar üstlendikleri görevlerde başarılı olmuş kişilerdir. Hükümette yer alan tüm bakanların görevlerini en iyi şekilde yapacaklarına inanıyoruz ve reel sektörün önündeki engellerin kaldırılması için çalışmaları bir an önce başlatmalarını istiyoruz. Gaziantep'in sorunlarını

ve hepsinden önemlisi üretim ve istihdama katkı açısından ülkemiz genelindeki önemimi çok iyi bilen Gaziantep Milletvekili Mehmet Şimşek'in Devlet Bakanı olması, elbette Gaziantep açısından çok önemli ve anlamlı. Şimşek'in bakan olarak ülkemize çok önemli katkılar sağlayacağından şüphem yoktur" dedi.

Konukoğlu, ilk kez bakan olan Mehmet Şimşek'in başarılı olacağına inandıklarını ifade ederek, "Mehmet Şimşek'in çalışkanlığını ve ekonomik konulara hakimiyetini seçim çalışmaları sırasında ve ülke ekonomisine yönelik açıklamalarında çok iyi gözlemledik. Mehmet Şimşek ve diğer bakanların, sayın Başbakan'ın yönlendirmesi ve koordinasyonunda başarılı olacağına inanıyoruz. Hükümetin başarısı, ülkemizin ve milletimizin başarısı olacaktır" diye konuştu.

(HD-CC-CC-E)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title