Haberler

Sanat Dünyasının Profesyonelleri Bir Araya Geldi

Güncelleme:

Ve İlk Albümü SEN/SİZ'i Önce Avrupa'ya Tanıtan Eylem Eğin, Albümden Sonra Klip Çekiminde De Alanının En İyileri İle Buluştu.

Babam ve Oğlum filmi, Doktorlar, Ihlamurlar Altında, Bıçak Sırtı dizileri, Çelik 'Kod Adı Aşk' şarkısının klibinin yönetmenliğinden ve Tuğba Ekinci 'Condom' klibinin yapımcılığından hatırlayacağınız AYDIN YILDIRIM'ın yönetmenliğini üstlendiği, ozan Mahsuni Şerif'e ait SARHOŞUM DÜNYADA türküsünün klibi, internette adeta tıklanma rekorları kırıyor.

Bizimkiler ve Lale Devri dizilerinin teknik kadrosundan hatırlayacağınız Yusuf Erol'un Görüntü Yönetmeni, Akasya Durağı dizisinin ışık şefi olarak hatırlayacağınız Sadi Veral'in Işık Şefi, Gora ve Arog filmlerinin set amiri olarak hatırlayacağınız Erol Veral'in Set Amiri,

Avrupa Yakası, Akasya Durağı, Öğretmen Kemal'den hatırlayacağınız kameraman Kaan Çalışkan'ın Kameran olarak yer aldığı klipte; kurgu Onur Doğuş Karasu, makyaj Elvan Aksakallı, saç Murat Özer'e kostümler Simay Bülbül'e aitti.

Albüm hazırlıkları sırasında da klibindeki gibi devleri seçen Eylem Eğin, fotoğraflarda MEHMET TURGUT, kostümde SİMAY BÜLBÜL ile çalışmış, albümünün Müzik & Sanat Yönetmenliğini ERDİNÇ BURUÇ, Aranjesini NEHİR SUDOLMUŞ, Mixsini VOLKAN DÜNDAR, Grafik Tasarımını ARDA AKTAŞ, Genel Dağıtımını SEYHAN MÜZİK, PR ve Tanıtımını ise ORYA Ltd. Şti. üstlenmişti.

Sadece Türk Halk Müziği enstrümanları ile değil, perküsyon, elektro ve akustik gitarlar, perdesiz gitar, kopuz, mey, balaban, zurna, ney, kavala, çello, kemanlar ve viyolalarla bezenmiş ve EYLEMCE dediğimiz bir tarzı yaratmış SEN/SİZ albümü, Türk Halk Müziği ezgilerinin farklı tınılarla buluştuğu Türkiye'nin etnik pop tarzındaki ilk albümlerinden oldu. 13 eserden oluşan Sen/Siz albümünde, müzik dünyasının değerli üstatları da vokalleri ile katkıda bulundu. Solo vokalde Erkan Oğur ve Erdinç Buruç, rap vokalde ise Ferman yer aldı.

Bugün eser seçiminden, alt yapısına, alt yapısından vokallerine kadar her alanda farklı olan ve farklılığını da üstadlar ile birleştirerek pekiştiren Eylem Eğin, bir aydan daha kısa sürede, yalnızca internette yayınlanmasına rağmen 40.000 tıklanma oranına ulaştığı ilk klibi 'Sarhoşum Dünyada' ile gönüllerindeki yerini aldı ve başarısını ortaya koydu.

Kaynak: Bültenler / Magazin

Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title