Haberler

Samsun: Vali Güzeloğlu'nun Belediye Ziyaretleri

Samsun Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Atakum, İlkadım, Gazi ve Canik belediyelerini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Samsun Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Atakum, İlkadım, Gazi ve Canik belediyelerini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ziyaret turuna Atakum Belediyesi'nden başlayan Vali Güzeloğlu, Başkan Adem Bektaş'la görüştü. Atakum Belediyesi'nin 2.5 yılda yaptığı çalışmaları çok beğendiğini belirten Vali Güzeloğlu, belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı. Belediyenin yeni hizmet binasını gezen Vali Güzeloğlu, "Çağdaş bir bina olmuş. Bu güzelliğin herkes tarafından paylaşılması iyidir. Hizmet alanlarının çağdaş ve rahat bir ortamda buluşmasını sağlayacaktır" dedi.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'u da makamında ziyaret eden Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Başkan Tok ve belediye protokolü tarafından kapıda karşılandı. Öncelikle İlkadım İletişim Merkezi'ni gezen Vali Güzeloğlu, sistemle ilgili bilgi aldı.

Bu arada, belediye gezisi sırasında Vali Güzeloğlu'yla konuşmak için yanına gelen emekli polis memuru 65 yaşındaki Hasan Tuncel, polis memuru damadını Güneydoğu'da şehit verdiğini, kısa bir zaman önce de eşini kaybettiğini belirterek, cenazelerine Başkan Erdoğan Tok, dışında protokolün katılmadığından yakındı.

Ziyaretlerini sürdüren Vali Güzeloğlu, Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım'ı da ziyaret etti. Samsun'un gelişimi ve değişimi için herkesin üzerinde düşen görevi yapması gerektiğini söyleyen Vali Güzeloğlu, "Şehrimizin önemi ortada. Bu önemin korunması ve daha iyi hizmetlerle buluşturulması için herkes üzerine düşen görevi yapmalı" diye konuştu.

Son olarak Canik Belediye Başkanı Osman Genç'i ziyaret eden Vali Güzeloğlu, beldede eğitim alanında yaşanan sıkıntılar hakkında bilgi aldı. Yapılan ziyaretin ardından Vali Güzeloğlu, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat İspirli ve Milli Eğitim Müdür yardımcılarıyla birlikte Canik Eğitim Kampusu'nda incelemelerde bulundu. Canik Belediye Başkanı Osman Genç'ten yapılan proje ve hizmetler hakkında bilgi alan Vali Güzeloğlu, Türkiye'de problemlerin dar çerçevede düşünüldüğünü, bu nedenle de yapılan projelerin sonunda sıkıntıların yaşandığına dikkat çekti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

title