Haberler

Samsun: Karısını Döverek Öldürdüğü İddia Edilen Şahsın Akli Dengesi Araştırılıyor

Samsun'da, Annesinin Kendisine Giysi Alması Üzerine Çıkan Tartışmada Eşini Döverek ve Bıçaklayarak Öldürdüğü İddiasıyla Tutuklanan Şahsın Yargılanmasına Devam Edildi.

Samsun'da, annesinin kendisine giysi alması üzerine çıkan tartışmada eşini döverek ve bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan şahsın yargılanmasına devam edildi.

10 yıl önce evlenip 2 yıl önce şiddetli geçimsizlik yüzünden boşandığı ve olaydan 6 ay önce de tekrar birlikte yaşamaya başladığı eşi Sabiha Olgun'u (23) darp ederek ve bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan H.Y.'nin (32), Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde müebbet hapis cezası istemiyle bugün yargılanmasına devam edildi. Mahkeme heyeti, H.Y.'yi cezai ehliyetinin olup olmadığının tespiti için Samsun Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'ne sevk etti. Ayrıca, Sabiha Olgun'un kesin ölüm sebebi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na yazılan yazının cevabının beklenmesi için duruşma ertelendi.

Sabiha Olgun, Karşıyaka Mahallesi'ndeki evinde yaklaşık 6 ay önce kanlar içinde bulunmuş, olayın ardından eşi H.Y. tutuklanmıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title