Haberler

Samsun'da Yerel Yönetimler

Samsun'un Çarşamba İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, "İlçemizde Her Hafta Birden Fazla İşyerinin Açılışına Şahit Oluyoruz. Açılan İşyerleri İlçemizin Kalkınmasına Katkıda Bulunmaktadır" Dedi.

Samsun’un Çarşamba ilçe Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, “İlçemizde her hafta birden fazla işyerinin açılışına şahit oluyoruz. Açılan işyerleri ilçemizin kalkınmasına katkıda bulunmaktadır” dedi.

Eviniz Ticaret Alışveriş Merkezi Çarşamba Sarıcalı Mahallesi Yunus Emre Caddesi Üzerinde hizmete açıldı. Merkezin açılışında konuşan Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Çarşamba’da yaşanan gelişmelerden mutluluk duyduğunu söyledi. Başkan Dündar, “İlçemizde her hafta birden fazla iş yeri açmanın mutluluğu içerisindeyiz. Bu işyerleri ilçemizin ekonomik kalkınmasına katkıda bulunurken işsiz gençlerimize de iş imkanı sağlamaktadır. Özellikle istihdam açısından ilçemize katkı sağlayacak işyeri açılışlarına çok önem veriyoruz. İşsiz aşsız yoksul insanlarımızın kalkınması için bu tür işyerlerinin çoğalması gerekmektedir. Çarşamba ilçemiz her gecen gün ekonomik ve sosyokültürel açıdan gelişmektedir. Bu gelişime paralel olarak bizlerde hizmet atağındayız. Geçtiğimiz yıllarda ilçemizde yaşanan iş ve istihdam sorunu artık azalmıştır. Belediye olarak işveren değil, hizmet üreten bir kurum olmayı hedefliyoruz. Bu amaçla işsizliğin çözümü için işyerinin artması ve işsizliği önleyecek sektörlerin çoğalmasına önayak olmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

(SAM-SA)

16.03.2007 18:12 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title