Haberler

Samsun'da Silahlı Saldırı

Samsun'da, Silahlı Saldırıya Uğrayan Bir Kişi Yara Almazken, Olay Sırasında Arkasına Saklandığı Otomobile Kurşun İsabet Etti. Edinilen Bilgiye Göre Olay, Rasathane Mahallesi Ağabali Caddesi Üzerinde Bugün Saat 17.15 Sıralarında Meydana Geldi. Kimliği Belirsiz 2 Kişi, Silahla Kovaladıkları Yine Kimliği Tespit Edilemeyen Bir Gence Ateş Açtı. Silahlı Saldırganlardan Kaçan Genç, Bu Sırada Park Ha...

Samsun'da, silahlı saldırıya uğrayan bir kişi yara almazken, olay sırasında arkasına saklandığı otomobile kurşun isabet etti. Edinilen bilgiye göre olay, Rasathane Mahallesi Ağabali Caddesi üzerinde bugün saat 17.15 sıralarında meydana geldi. Kimliği belirsiz 2 kişi, silahla kovaladıkları yine kimliği tespit edilemeyen bir gence ateş açtı. Silahlı saldırganlardan kaçan genç, bu sırada park halindeki 55 AZ 003 plakalı otomobili kendisine siper etti. Otomobilin ön şoför mahallinin camına isabet eden kurşun, daha sonra koltuğu delip diğer kapının kenarından dışarı çıktı. Saldırganlar ile silahlı saldırıya uğrayan şahıs, panik içinde olay yerinden kaçtı. Olay yerine giden polis incelemede bulunurken, 1 adet deforme olmuş mermi çekirdeği ele geçirdi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

(MAY-SA)

08.11.2007 19:31 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title