Haberler

Şampiyon Durağı Yeniden Sarı-lacivert Olacak

Çorlu'ya Bağlı Ulaş Beldesinde Her Yıl Şampiyon Olan Takımın Renklerine Boyanan Otobüs Durağı, 1 Yıl Aranın Ardından Yeniden Sarı-lacivert Renklere Boyanacak.

Çorlu'ya bağlı Ulaş beldesinde her yıl şampiyon olan takımın renklerine boyanan otobüs durağı, 1 yıl aranın ardından yeniden Sarı-lacivert renklere boyanacak.

3 yıl önce şampiyon olan takımın renklerine boyanmaya başlayan ve ilk 2 yıl Sarı-lacivertli renklere boyandıktan sonra geçtiğimiz yıl Galatasaray'ın şampiyon olmasıyla Sarı-kırmızıya boyanan "Şampiyon Durağı", bu yıl yeniden Fenerbahçe'nin renklerine boyanacak. Durağın Sarı-kırmızı olan bölümlerinin kapatıldığını belirten Ulaşlı Fenerbahçeliler, kısa süre içerisinde durağın Sarı-lacivertli renklere boyanacağını söyledi.

Öte yandan yeni renklerine boyanacak olan şampiyon durağının hemen yanına dev bir vinçle 250 metrekarelik Fenerbahçe bayrağı da asıldı. Bayrağın kilometrelerce uzaktan rahatlıkla görünebildiğini belirten Fenerbahçe taraftarları, dev bayrağın önünde hatıra fotoğrafları çektirdi.

(EŞ-ED-MFS-NÇ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title