Haberler

Şampiyon Atletlere Davullu Zurnalı Karşılama

Avrupa Şampiyon Kulüpler Kros Kupası'nda şampiyon olan Darıca Belediyesi takımı, İstanbul Atatürk Havalimanı'nda coşkuyla karşılandı.

İspanya'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen Avrupa Şampiyon Kulüpler Kros Kupası'nda genç erkeklerde şampiyon olan Darıca Belediyesi Takımı, İstanbul Atatürk Havalimanı'nda coşkuyla karşılandı.

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak'ın da bulunduğu kafile, davul zurna eşliğinde karşılandı.

Konvoy halinde Darıca Kent Meydanı'na gelen kafileye, burada kutlama programı gerçekleştirildi. Kırmızı beyaz bayraklar açarak sporcuları ve Karabacak'ı omuzlarında taşıyan grup, sloganlar attı.

Burada konuşan Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, İspanya'da gerçekleştirilen Avrupa Şampiyonası gibi önemli bir organizasyonda Darıca Belediyesi kros takımının büyük bir başarıya imza attığını söyledi. Karabacak, "Gelecek vadeden sporcularımızın ter döktüğü Avrupa Şampiyonası gibi önemli bir yarışmada şampiyon olarak Milli Marşımızı okutmanın mutluluğunu yaşamaktan gurur duyuyoruz. Başarıda emeği geçen tüm kulüp yönetimi, antrenör ve sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının artarak devamını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından kafile Darıca Belediyesi Sosyal Tesisleri'ne geçerek, kutlamalara burada devam etti.

İspanya'nın Guadalajara kentinde gençler ve büyükler kategorilerinde düzenlenen şampiyonada, genç erkeklerde Darıca Belediyesi şampiyonluğa ulaşırken, aynı kategoride Fenerbahçe ikinci sırayı aldı. Genç kızlarda Fenerbahçe birinci, Bursa Büyükşehir Belediyespor ikinci oldu. Büyük kadınlarda ise Üsküdar Belediyespor birinciliği elde ederken, büyük erkeklerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi ikinci oldu. - Kocaeli

Kaynak: AA / Yerel

Şükrü Karabacak Darıca Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title