Haberler

Sakarya: Sakaryaspor, Ankaragücü Maçı Hazırlıklarına Başladı

Turkcell Süper Ligi'nde Hafta Sonu Kendi Saha ve Seyircisi Önünde Ankaragücü'nü Ağırlayacak Olan Sakaryaspor, Bu Maçın Hazırlıklarına Ara Vermeden Başladı.

Turkcell Süper Ligi'nde hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde Ankaragücü'nü ağırlayacak olan Sakaryaspor, bu maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Adapazarı Atatürk Stadı'nda, Cumartesi günü Ankaragücü ile karşılaşacak olan Sakaryaspor, Rüstemler Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla bu maçın hazırlıklarına başladı. Dün akşam Ali Sami Yen Stadı'nda Galatasaray'a 4-0 mağlup olan Yeşil-siyahlılar'da, haftanın ilk çalışmasına sakat olan Murat Erdoğan, Rasim, Savaş, M'Bayo, Erdinç, Cangele ile Ümit Milli Takım kampında bulunan Ergin katılmadı. Teknik Direktör Nejat Biyediç yönetiminde yapılan çalışmada Galatasaray karşısında ilk 11'de forma giyen oyuncular, antrenmanı düz koşu ile tamamlarken, diğer oyuncular ise kondüsyon çalışmasının ardından taktik ağırlıklı bir çalışma yaptı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title