Haberler

Sakarya Nehre Düşen 2 Kişi Bulunamadı--Hd

Nehre düşen 2 kişi bulunamadıSAKARYA'nın Hendek İlçesinde balık tutarken nehre düşen 2 kişi yapılan aramalara rağmen bulunamadı.

Nehre düşen 2 kişi bulunamadı

SAKARYA'nın Hendek İlçesinde balık tutarken nehre düşen 2 kişi yapılan aramalara rağmen bulunamadı.

Dün, Hendek Yeşilyurt Mahallesi Sarıboğaz mevkiinde balık tutarken nehre düşen Selami Torunoğlu (34) ve Emrullah Şimşek (24) kayboldu. Mudurnu Çayı'nın Sakarya Nehri ile birleştiği noktada kaybolan 2 kişinin bulunabilmesi için yaklaşık 4 kilometrelik mesafe tarandı. Sakarya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, Sakarya Arama Kurtarma Ekibi ve Sakarya Arama Kurtarma ve Doğa Sporları İhtisas Kulübü Derneği'nden 47 kişi, 2 zodyak botla nehirde ve arama köpekleriyle nehir etrafında arama yaptı. Ekipler, akıntının fazla olduğu çay ve nehrin birleştiği noktada ve yakınlarında iki kişiyi tüm aramalara rağmen bulamadı. İki kişinin aileleri ekiplerin arama çalışmalarını kıyıdan takip etti. Arama çalışmalarına akşam saatlerinde ara verilirken, çalışmaların yarın devam edeceği bildirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yeşilyurt Sakarya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title