Haberler

Sakarya'da Kariyer ve İstihdam Fuarı Başladı

Sakarya Üniversitesi Sakarya Meslek Yüksekokulu tarafından okulun bahçesinde düzenlenen Sakarya Kariyer ve İstihdam Fuarı başladı.

Sakarya Üniversitesi Sakarya Meslek Yüksekokulu tarafından okulun bahçesinde düzenlenen Sakarya Kariyer ve İstihdam Fuarı başladı. Kurum ve kuruluşların sektör temsilcileri tarafından Sakarya MYO bahçesinde açılan stantlarda öğrencilere meslekler tanıtılacak. Fuar 24-25 Nisan tarihleri arasında 2 gün devam edecek.

Etkinlikte, insan kaynakları müdürleri tarafından firmaların personel ve insan kaynakları politikaları hakkında iş arayanlara bilgi verilecek. Ayrıca iki günlük etkinlik süresince firmaların eleman ihtiyaçlarına yönelik başvurular kabul edilecek.

Sakarya Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, "Bu etkinlik alanında iş arayanlar, bilhassa üniversitelerin son sınıf öğrencileri, iş imkanları, firmaların kurumsal yapıları hakkında bilgi sahibi olacaklar" ifadelerini kullandı.

Sakarya İŞ-KUR İl Müdürü Tekin Kaya ise, "Öğrenciler bu etkinlik kapsamında iş yerlerini tanıyor ve iş arayanlarında hangi vasıfta olduklarını ortaya koyup işçi ve işvereni buluşturuyor. Etkinlik kapsamında Sakarya MYO toplantı salonunda insan kaynakları uzmanları tarafından seminerler düzenlenerek iş arama yöntemleri anlatılacak. İnsan Kaynakları Müdürlüğü, Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Adapazarı Belediyesi, Sakarya Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanlığına, SESOB ve bu etkinliğe destek veren tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyoruz" dedi.

SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas da, "Öğrencilerimiz 3+1 sistemiyle birlikte çok çeşitli fabrika ve kurumlarda çeşitli görüşmeler yaparak işbirliği içerisinde çalışma ortamlarını görerek bu ortamlara alışıyor. Bu proje'de Sakarya MYO okul müdürlüğüne ve destek verenleri kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Sakarya Meslek Yüksek Okulu tarafından "Yüksek Onur Belgesi ve Onur Belgesi Takdim Töreni" Meslek Yüksek Okulu öğrencileri ve Öğretim Elemanlarının katılımıyla, Törende 4 puan üzerinden, 3,5 ve üzeri not ortalamasını sağlayan öğrencilere adlarına düzenlenen

"Yüksek Onur Belgesi", not ortalaması 3 ve 3,5 arasında olan öğrencilere adlarına düzenlenen "Onur Belgesi " takdim edildi. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sakarya Üniversitesi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title