Haberler

Şair ve Yazarlar Sınıflarda Yaşayacak

Bağcılar Koca Ragıppaşa İlköğretim Okulunun Hazırladığı "Şairler ve Yazarlar Sınıflarımızda Projesi" Kapsamında, Okulun Her Sınıfına Bir Şair ve Yazarın İsmi Verildi.

Bağcılar Koca Ragıppaşa İlköğretim Okulunun hazırladığı "Şairler ve Yazarlar Sınıflarımızda Projesi" kapsamında, okulun her sınıfına bir şair ve yazarın ismi verildi.

Bağcılar Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, okulun başlattığı proje ile Türk edebiyatının unutulmaz isimlerinin miniklerin zihinlerine kazınacağı belirtildi.

Proje kapsamında her sınıfa bir şair ya da yazar ismi verildiği ifade edilen açıklamada, böylece öğrencilerin sınıflara girerken Halid Ziya Uşaklıgil, Ömer Seyfettin, Can Yücel, Halide Edip Adıvar, Tevfik Fikret, Mehmet Akif Ersoy gibi 34 büyük şair ve yazarın ismini öğrenmiş olacağı bildirildi.

Açıklamada, proje kapsamında, sınıf kapılarının rengarenk süslendiği, yazarın veya şairin isminin büyükçe yazıldığı kapıya ayrıca, ismi yazılan edebiyatçının fotoğrafı, hayatının ve eserlerinin yer aldığı bir tablo asıldığı kaydedildi.

- İSTANBUL

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title