Haberler

Şahan mı Cem Mi?

Bugüne kadar hep karşı karşıya geldiler, ya da getirildiler... Oysa her şey ne güzel başlamıştı... Cem Yılmaz; Şahan Gökbakar'ın TV 8'de yeni yeni parlamaya....

Bugüne kadar hep karşı karşıya geldiler, ya da getirildiler...

Oysa her şey ne güzel başlamıştı...

Cem Yılmaz ; Şahan Gökbakar'ın TV 8'de yeni yeni parlamaya başladığı dönemde gidip genç meslektaşının bir skecinde oynayarak ona müthiş bir jest bile yapmıştı.

Sonra ne olduysa oldu; dostane ilişkiler yerini zamanla gerilime bıraktı.

Kimi zaman alenen, kimi zaman da alttan alta süren rekabet bu hafta yeni bir boyut kazanıyor. İlk kez ikisinin filmi, vizyonda karşı karşıya geliyor...

Herkesin yıllardır kıyasladığı ikiliyi, ben de karşılaştırmak istedim...

Biri halaycıdır, diğeri alaycı! Cem, düğününe çağırdığı Ümit Besen şarkıları eşliğinde halaya kalkmıştır. Şahan ise arka arkaya çekip Twitter'a koyduğu videolarla Halil Sezai'ye sarmıştır!

BİRİ HAC'CA GİDER BİRİ MAÇA

Biri derindir, diğeri serin! Cem, zamanında tasavvuf alemlerine dalmış; Mevlevi dergahlarında ruhunu derinlere salmıştır.

Şahan ise sabah serinliğinde teras macerası falan yaşamıştır.

Biri Hac'ca gitmiştir, diğeri maça!

Cem, Mazhar Abi'sine (Alanson) takılıp Umre ziyareti yapmıştır. Şahan ise Hülya Abla'sıyla (Avşar) çekişmeli tenis maçlarına imza atmıştır.

Birinin çevresi kabarıktır, diğerinin gişesi! Cem; Yavuz Turgul'un 'Av Mevsimi'nde, Yılmaz Erdoğan'ın 'Vizontele'si ile 'Organize İşler'inde, hatta Ferzan Özpetek'in 'Şahane Misafir'inde oynamıştır. Şahan Gökbakar sadece kendi filmleriyle, gişede rakibine nal toplatmıştır.

Biri palavrayı sever, diğeri şakayı! Cem, 'A.R.O.G.'da "Bu halıyı dokuyan çocuk kör oldu!" diye bol keseden sallayarak turistlere mal satmaya kalkmıştır.

Şahan ise 'Recep İvedik' filminde balkondan sepet sallayan komşusunu, ipi çekerek aşağı atmıştır.

Biri sazcıdır, diğeri gazcı! Cem Yılmaz'ın 'Arif' karakteri; rakı sofrası kurup saz-söz eşliğinde muhabbete dalar, Şahan'ın 'Recep'i ise kuru fasulye yiyip yellenme yarışı yapar.

Biri alaylıdır, diğeri mektepli!

Cem, komediye karikatür çizerek başlamış, ustalarından öğrendikleriyle maharetini sahneye taşımıştır.

Şahan ise oyunculuğu, Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Bölümü'nde kavramıştır.

SADRİ-SABRİ MESELESİ

Biri kafede patlamıştır, diğeri TV'de!

Cem, Leman Kültür Merkezi'nin kafesinde yaptığı gösterilerle şöhrete ulaşmıştır. Şahan ise TV8'deki tiplemeleriyle...

Biri Sadri'ye takıktır, diğeri Sabri'ye!

Cem Yılmaz, filmlerinde hayranı olduğu Sadri Alışık'a selam çakar. Şahan Gökbakar ise Twitter'da, topu taca atan Galatasaraylı Sabri'ye çatar!

Birinin 'Kemal'i vardır, diğerinin 'Celal'i!

Cem'in şu sıralar odaklandığı tek şey oğlu Kemal'dir, Şahan'ın ise yeni çıkacak filminde canlandırdığı 'Celal'!

Biri tecillidir, diğeri tescilli! Cem askerliğini 18 ay muharebeci olarak yapmıştır, Şahan'ın vatan borcu ise sağlık nedenleriyle ileri bir tarihe kalmıştır.

#Sayfa#

Cevabını merak ettiğim sorular?

'Neşet Ertaş vefat etti' haberini aldığımda aklıma gelen ilk şey şuydu: Acaba Nil Karaibrahimgil ne düşünmüştür? Hala da merak ederim...

Eurovision'da ülkemizi temsil edecek isim açıklandığında, o şarkı ilk duyulduğunda, Eurovision sonuçları belli olduğunda müracaat edilen isimler hep aynıdır. Biz aynı kişilerin fikir beyan etmesinden sıkıldık, acaba onlar görüş vermekten sıkılmış mıdır?

Zeki Alasya neden hep öfkelidir? Niçin; Cem Yılmaz, Yılmaz Erdoğan ve Şahan Gökbakar gibi isimlerin filmleri vizyona girdiği anda fikrini açıklar. ve neden Alasya; her defasında bu adamların filmlerini beğenmez?

Ferhan Şensoy'a İsmail Dümbüllü'den kalan kavuğun son durumu nedir? Kavuk sağlıkta ve sıhhatte midir, yerinden ve sahibinden memnun mudur? Kavuk, ilelebet Şensoy'da mı kalacaktır?

Mehmet Esen; Cem Yılmaz'a çakmadan bir röportaj verebilir mi?

Levent Kırca'nın eski komik haline dönme ihtimali yüzde kaçtır?

Keşke dizisi yapılsa

Malum Türk edebiyatının ünlü romanları arka arkaya dizi oluyor. Benim de "Yapımcı olsam kesin çekerdim" dediğim beş roman var:

Kürk Mantolu Madonna (Sabahattin Ali)

Kumral Ada Mavi Tuna (Buket Uzuner)

Adı Aylin (Ayşe Kulin)

İçimizdeki Şeytan (Sabahattin Ali)

Aşka Tövbe (Kerime Nadir)

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Şahan Gökbakar Cem Yılmaz Ümit Besen Twitter Magazin Haberler

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

Bakmadan Geçme

Survivor kim kazandı? 13 Mayıs Pazartesi Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Siyah cenaze aracı nedir? TikTok'ta gündem olan siyah cenaze arabası olayı anlamı ne? Kızıl Goncalar 19. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 13 Mayıs Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Çitos Efe'nin son hali! "Çocuktan Al Haberi" Efe Koçyiğit son hali nasıl? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 25. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 13 Mayıs Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Hayatı sorgulatacak Sigmund Freud sözleri Survivor CANLI izle! 13 Mayıs Pazartesi TV8 Survivor HD izleme linki var mı? Hükümet Kadın nerede çekildi? Hükümet Kadın filmi ne zaman yayınlandı? Hükümet Kadın konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? 13-14 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Maymunlar Cehennemi: Başlangıç konusu nedir, oyuncuları kimler,ne zaman, nerede çekildi? Carl Jung'dan Hayatı Değiştirecek 10 Alıntı Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Miçotakis ne görüştü, konu ne? 13-14 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 13 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 13 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
Rekabet Kurulu, Frito Lay Gıda Sanayi ve Ticaret AŞ hakkında soruşturma açılmasını kararlaştırdı

Rekabet Kurulu, Frito Lay Gıda Sanayi ve Ticaret AŞ hakkında soruşturma açılmasını kararlaştırdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title