Haberler

Sağlık Meslek Lisesi Öğrencilerinin Gezisi

Kırıkkale'nin Sulakyurt İlçesi Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Öğrencileri Hacettepe Üniversitesi ve Anıtkabir'i Gezdi

Kırıkkale'nin Sulakyurt ilçesi Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri Hacettepe Üniversitesi ve Anıtkabir'i gezdi.

Okulun Gezi İnceleme Kulübü ile Yayın ve İletişim Kulübünün organize ettiği geziye Okul Müdürü İsmail Seçgin, görevli öğretmenler ve Hemşirelik bölümü ile Acil Tıp Teknisyenliği bölümü öğrencileri katıldı.

Gezide Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesinin Hemşirelik Bölümü ziyaret edildi. Buradaki gezide öğrencileri, öğretim görevlilerinden Dahiliye Hastalıkları ve Hemşirelik Bölümü Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Nuran Akdemir ile Dr. Fatoş Korkmaz karşıladı. Öğretim görevlileri tarafından Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri, bölümdeki teknik dershaneler, sosyal tesisler ve akademik personelin bulunduğu mekanları gezdi. Prof. Dr. Akdemir, düzenli ve planlı bir şekilde çalışıldığında ve hedefler belirlendiğinde mutlaka buralara ulaşıldığını belirtti.

Dr. Fatoş Korkmaz da öğrencileri üniversite öğrencilerinin dersliklerine oturtarak hemşirelik bölümü hakkında bilgi verdi. Korkmaz, hemşirelik bölümünde alınan eğitimler neticesinde Amerika dahil bir çok Avrupa ülkesinde geçerliliği olan bir mesleğe sahip olunabileceğini ifade ederek, 'Bölümümüzü tercih eden öğrencilerimiz, İngilizce hazırlık eğitim programına tabi tutulmaktadırlar. Erasmus kapsamında Uluslararası çalışmalar ve diğer ülkelere giden öğrencilere yönelik yürüttüğümüz programlarımız mevcut. Bu nedenle yabancı dilin bölümümüz açısından önemli bir yeri vardır. 3 ve 4'ncü sınıflarımızda bu nedenle eğitimlerin bir kısmı İngilizce olarak yapılmaktadır' dedi.

Öğrenciler, üniversite gezisi sonrasında Anıtkabir'i ziyaret etti. Anıtkabir'de hatıra fotoğrafları çektiren öğrenciler, rehber eşliğinde Atatürk Müzesine ait bölümleri gezdi.

(AK-ARF) - KIRIKKALE

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur? ÇÖL TOZU SON DAKİKA! Çöl tozu nedir? Çöl tozundan nasıl korunulur, zararları ne? Brighton - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Brighton- Manchester City maçı kaç kaç bitti? #9917 KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? ÇÖL TOZU hangi illerde görülecek? Çöl tozu kaç gün sürecek, ne zaman bitecek? 26 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? DİKKAT: Meteoroloji sarı uyarı nedir? #128993 Çöl tozunun sağlığa zararı var mı? 26 NİSAN TV YAYIN AKIŞI #128250 Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Gelinim Mutfakta CANLI İZLE #128112 26 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title