Haberler

Sağlık Bakanı Demircan: "Türkiye Tabipler Birliği'nin Böyle Bir Açıklama Yapmaya Hakkı Yoktur.

Sağlık Bakanı Demircan: "Türkiye Tabipler Birliği'nin böyle bir açıklama yapmaya hakkı yoktur.

Sağlık Bakanı Demircan: "Türkiye Tabipler Birliği'nin böyle bir açıklama yapmaya hakkı yoktur. Gerekenler hukuk önünde yerine getirilecektir"

" Türkiye'nin böyle büyük bir terör belasıyla kendi savunma hakkını kullandığı bu operasyonda bütün kurum ve camiaların Türkiye'nin yanında olması gerekirken Türk Tabipler Birliği bu konuda adeta bir şeyler ima eder gibi bildiri yayınlaması bizi yaraladı"

-"Sağlık camiasını temsil etmediğine inanıyoruz"

-"Milletin karşı karşıya kaldığı saldırı ile ilgili basit bir açıklama olarak algılanmaması gerekir"

"TTB Türk tabiplerini temsil etmiyor"

ANKAR - Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, "Bu milletin karşı karşıya kaldığı saldırılara karşı

Böyle bir zamanda, böyle bir açıklama yapmanın hukuki bir sorumluluğu da vardır. TTB Türk tabiplerini temsil eder noktada değildir" dedi.

Bakan Demircan bakanlıkta gerçekleştirilen bir toplantı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Türk Tabibler Birliği yetkilileri hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında 11 yönetici hakkında gözaltı kararı verilmesine ilişkin açıklama yapan Demircan, TTB tarafından yayınlanan bildirinin tüm sağlık camiasını yaraladığını ifade ederek, "TTB'nin bir şeyler ima eder gibi bir bildiri yayınlaması hepimizi yaraladı. Bu milletin karşı karşıya kaldığı saldırılara karşı yapılmış basit bir açıklama olarak algılanmaması gerekir. Böyle bir zamanda, böyle bir açıklama yapmanın hukuki bir sorumluluğu da vardır, bu açıklamadan sonra hukuk harekete geçmiştir ve yasal işlem başlatılmıştır. TTB, Türk tabiplerini temsil eder noktada değildir. Böyle bir açıklamayı yapma hakları yoktur. Ayrıca Bakanlık olarak dün Merkez Konsey üyelerinin görevine son verilmesi amacıyla dava açtık. TTB yasası bize denetleme görevi veriyor, biz de bu konuda gerekeni yaptık" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Sağlık

Türk Tabipler Birliği Ahmet Demircan Türkiye Sağlık Haberler

Bakmadan Geçme

Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot verir? Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot dağıtılacak? Survivor All Star'da talihsiz kaza! Nefise'nin sağlık durumu nasıl? Olay ne? ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title