Haberler

Sağlam: 'Son Dakikada da Olsa Kazanmak Güzel'

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Ankaraspor Karşısında Zor Bir Galibiyet Elde Ettiklerini, Son Dakikalarda da Olsa Galip Geldikleri İçin Mutlu Olduklarını Söyledi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Ankaraspor karşısında zor bir galibiyet elde ettiklerini, son dakikalarda da olsa galip geldikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Sağlam, ligdeki konumları itibariyle puan kaybına tahammüllerinin olmadığını ifade ederek, ''Beşiktaş gibi şampiyonluğa oynayan bir takımın 2-0'dan maçı 2-2'ye getirmemesi gerekirdi. Bizim gibi bir takıma yakışmadı. Kazanmak çok güzel ama rahat alacağımız bir maçı taraftarımıza sıkıntı yaşatarak kazanmak sevincimizi azalttı'' dedi.

Ankaraspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman ise, Beşiktaş ile oynadıkları karşılaşma için ''Enteresan bir maç oldu'' yorumunu yaptı.

Karaman, 2-0'dan beraberliği yakalayıp sonra da son dakikalarda gol yeyip yenilmenin kendilerini üzdüğünü kaydederek, ''Bana göre maç 5 dakika uzamamalıydı. Ama o uzatmalarda da gol yememeliydik, bunda hatamız var. Bitime 2 dakika kala 3-2 yenilmek bizi daha fazla üzdü'' şeklinde konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler Son Dakika

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title