Haberler

Sadri Şener'den Tepki

Sadri Şener, Vestel Manisasporlu Oyuncular Selçuk ve Burak'ın Transferinde Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile Görüşerek Pazarlık Yaptıkları Şeklinde Çıkan Haberlerin Gerçeği Yansıtmadığını Söyledi.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Vestel Manisasporlu oyuncular Selçuk İnan ve Burak Yılmaz'ın transferinde Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile görüşerek pazarlık yaptıkları şeklinde medyada yer alan haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Gustavo Colman, Giray Kaçar, İsmail Özeren ve Buğra Erdoğan'ın Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde gerçekleştirilen imza töreni sonrası Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile bir telefon görüşmesi yapan Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Aziz Yıldırım'ın, Trabzonspor ile pazarlık yaptıkları şeklinde medyada çıkan haberlere çok üzüldüğünü ifade ederek, "Trabzonspor olarak bizim bir kulüp ile bu anlamda pazarlık yapmamız söz konusu olamaz. Hiç kimseyle pazarlık yapmayız. Trabzonspor olarak Fenerbahçe de dahil tüm kulüplerle dosttuz. Biz tüm kulüplere eşit mesafede ve centilmenlik sınırları içerisinde duran bir yönetimiz. Hiçbir kulübe karşı onları sıkıntıya düşürecek diyaloglar içerisine girmeyiz. Bunun dışında medyada yer alan haberler gerçeği yansıtmamaktadır" diye konuştu.

Şener, Trabzonspor başkanı olarak tüm kulüp başkanlarıyla olduğu gibi Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile de iyi diyaloglara sahip olduklarını belirterek, "Sayın Aziz Yıldırım dahil her başkanla görüşebilirim ve görüşürüm. Ancak bunların hiçbir tanesinde amaç hiçbir kulübü zora düşürmek anlamı taşımaz" dedi (GÖK-İY-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title