Haberler

Saadet Partisi Nizip İlçe Teşkilatı Üyeleri İstifa Etti

Saadet Partisi Nizip İlçe Başkanı Ömer Yıldırım ve 15 Teşkilat Üyesi Partisinden İstifa Etti

Saadet Partisi Nizip İlçe Başkanı Ömer Yıldırım ve 15 teşkilat üyesi partisinden istifa etti.

Nizip İlçe Başkanı Ömer Yıldırım, yaptığı yazılı açıklamada, son zamanlarda partide yaşanan tatsız olayların Saadet Partisi'ne ve Genel Başkanları Numan Kurtuluş'a çok zarar verdiği, meydana gelen tatsız olaylar nedeniyle Türkiye genelinde partilerinde birçok il ve ilçelerde istifalar meydana geldiğini belirtti. Yıldırım, şunları kaydetti:

'Yaşanan olaylar nedeniyle meydana gelen İl ve İlçe Teşkilatı istifaları bizleri derinden üzmüştür. Bu durumun bu boyuta gelmesine bizler razı değildik. Ancak ne yazık ki gerçekleşti. Bizlerde Saadet Partisi Nizip İlçe Teşkilatı olarak, ilçe yönetimiyle yaptığımız görüşme sonucunda ve almış olduğumuz karar doğrultusunda Saadet Partisi Nizip İlçe Teşkilatı yönetiminden 16 kişi istifa ettik. Bundan sonraki siyasi çizgimize Numan Kurtulmuş ile kaldığımız yerden devam edeceğiz. Geride kalan arkadaşlarımıza da çalışmalarında başarılar diliyorum.'

(İRF-ZEY-NÖZ) - GAZİANTEP

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title