Haberler

Saadet Partisi 10. Bölge Sorumlusu Başar Açıklaması

Saadet Partisi 10. Bölge Sorumlusu Nuri Başar,

Saadet Partisi 10. Bölge Sorumlusu Nuri Başar,

"Türkiye'nin kavga değil çözüm üreten, siyasete ve sisteme ihtiyacı var" dedi.

Başar, partisinin Samsun İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, seçim çalışmalarını başlattıklarını belirtti. Seçim sürecinde nasıl çalışacakları ve milletvekili aday adaylarını hangi özelliklere göre belirleyecekleri hakkında bilgi veren Başar, aday adaylarının "Milli Görüş"e sahip insanlardan olacağını vurguladı.

"Aday adaylarımız mutlaka Milli Görüş zihniyetini taşıyacak, bunu da tüm yaşantısı ve toplum içindeki duruşuyla yapacak" diyen Başar, şöyle devam etti:

"Birikimiyle Türkiye'nin kalkınmasına yardımcı olacak, birlikte yola çıktığı arkadaşlarına yarın ihanet etmeyecek, onları yarı yolda bırakmayacak, edepli duruşu ile toplumdan saygı görecek. Siyonist oyunlara gelmeyecek kadar ferasetli, gerçekleri görecek kadar basiretli, geçmişine ihanet etmeyecek kadar vefalı adaylarla halkımızın karşısına çıkmak istiyoruz. Türkiye'nin bu özellikleri taşıyan siyasetçilere ihtiyacı olduğunu düşünüyoruz. Türkiye'nin kavga değil çözüm üreten, siyasete ve sisteme ihtiyacı var."

Başar, adayların belirlenmesiyle birlikte, mart ayında eğitim seminerleri düzenleyeceklerini de sözlerine ekledi.

- SAMSUN

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title