Haberler

Roberto Soldado: Kariyerimde Daha Önce Hiç Böyle Bir Şey Yaşamadım

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin İspanyol golcüsü Roberto Soldado, iptal edilen Beşiktaş derbisinin ardından, kariyerinde böyle bir şey ile daha önce hiç karşılaşmadığını dile getirdi.

Fenerbahçe'nin yıldız isimlerinden Roberto Soldado, iptal edilen Beşiktaş derbisini yayıncı kuruluş mikrofonlarına yorumladı.

"YAPTIĞIMIZ İŞE SAYGIMIZI GÖSTERDİK"

Yaşanan olaylarla ilgili şaşkınlığını gizleyemeyen Soldado, "Kariyerimde böyle bir durum yaşamamıştım. Biz isterdik ki saha içinde maç oynansın, hak eden finale yükselsin. Ama karşı taraf sahaya çıkmak istemedi. Biz bu turnuvaya, rakibimize, yaptığımız işe saygı gösterdik; buraya geldik. Ama rakibimiz gelmedi. Bu karşılaşmayı oynamak istemedi. Finale adımızı yazdırdık. İstediğimiz şekil, bu şekil değildi ama yolumuza devam ediyoruz." dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Roberto Soldado Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (5)

kerem:

Evet saygıyla misafir takımın kafasını yardınız güvenlik diye diktiğiniz adamlar teknik kadroya saldırdı ben böyle saygılı takım görmedim.

4
9
yanıtYanıtla
MY~:

Soldado''nun da dediği gibi futbola olan saygımızı gösterdik. . ! FENERBAHÇE CUMHURİYETİ

6
5
yanıtYanıtla
XLYR:

Cumhuriyetin olduğu yerde başka cumhuriyetten bahsetme andaval

yanıt2
yanıt2
doğrucu:

futbola saygınız olsa bu kadar olaydan sonra olayları protesto edip szde meslektaşlarınızı destekleyip bu maça çıkmazdınız.

yanıt0
yanıt0
BJK:

Bir zamanlar malüm şahıslarda, pascal noumadan bir takımın nasıl tutulması gerektiğinin dersini alırken aynı böyle senin gibi şaşkınlıklarını gizleyememişlerdi. Sanırım gördükleri manzaradan olsa gerek. . .

1
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title