Haberler

Rize Ticaret ve Sanayi Odası, Gso'yu Ziyaret Etti

3. Irak Uluslararası Fuarı'nın Açılışına Katılan Rize Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ömer Faruk Ofluoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Gaziantep Sanayi Odası (Gso) Yönetim Kurulu Başkanı Nejat Koçer'i Ziyaret Etti.

3. Irak Uluslararası Fuarı'nın açılışına katılan Rize Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ömer Faruk Ofluoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Nejat Koçer'i ziyaret etti.

Ziyarette konuşan GSO Başkanı Koçer, Rize Ticaret ve Sanayi Odası'nın fuarda bir stant açarak kendilerine destek verdiğini söyledi. Ofluoğlu'na fuara desteklerinden ötürü teşekkür eden Koçer, "Türkiye'nin bir ucundan bir ucuna böylesini bir ticari ve kardeşlik ilişkisinin geliştirilmesine yönelik bu aktiviteyi de çok önemsediğimi belirmek istiyorum. Rize ile son zamanlarda yakınlaşan ilişkilerimiz çok fazla. O bölgede yatırım yapan işadamlarımız da var. O bölgede iş yapan ve faaliyet yürüten bazı iş adamlarımız ve kurumlarla ise Ankara'da beraber çalışıyoruz. Kendilerini Gaziantep'te ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyorum. 3. Uluslar arası Irak Fuarı'yla başlayan bu ilişkimizin de devam etmesini diliyorum" diye konuştu.

Gaziantep'te bulunmaktan ötürü son derece mutlu olduklarını ifade eden Rize Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ömer Ofluoğlu ise Irak Fuarı'ndaki çalışmalarından ötürü Gaziantep Sanayi Odası Başkanı Nejat Koçer ve tüm Gaziantepli girişimcileri tebrik etti. Bu tür fuarları kendi şehirlerinde gerçekleştirmek istediklerini dile getiren Ofluoğlu, Gaziantep sanayisini de çok iyi bulduklarını ifade etti.

Gaziantep genelinde yerli çayın fazla tüketilmediğini gözlemlediklerini anlatan Ofluoğlu, Başkan Koçer'den yerli çay tüketmelerini istedi. Koçer'in, GSO'da yerli çay demlendiğini belirtesi üzerine ise Ofluoğlu, "Biz burada yerli çay içilmesini istiyoruz. Nereye gittiysek yabancı menşeli çaylarla karşılaştık. Bütün Antepli dostlarımızdan, yerli çay içmelerini istiyoruz. Ayrıca sayın Başkanımıza da GSO'da yerli çay içilmesinden ötürü teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Koçer, ziyaretin anısına Ofluoğlu'na bakır işlemeli tabak ve baklavanın resmi kitabını hediye etti. Ofluoğlu ise yöreye özgü Rize bezi (feretiko) bir örtüyü ve yerli çayı Nejat Koçer'e verdi.

(OÇ-OÇ-E) 23.05.2008 16:37 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title