Haberler

Rize'de Genç Bir Kızın 17 Yerinden Bıçaklanarak Öldürülmesi

Rize'de Dün Akşam 17 Yerinden Bıçaklanarak Öldürülen Genç Kızın Cenazesi, Trabzon Adli Tıp Kurumu'nda Yapılan Otopsinin Ardından Yakınlarına Teslim Edildi.

Rize'de dün akşam 17 yerinden bıçaklanarak öldürülen genç kızın cenazesi, Trabzon Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından yakınlarına teslim edildi.

Tophane Mahallesi Yetimoğlu Apartmanı 1. katında dün gece 17 yerinden bıçaklanarak öldürülen ve ardından ölümüne yangın süsü verilmek için yangın çıkartılan evden yaralı olarak kurtarılmasına rağmen kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Sinem Feyiz'in (17) cenazesi, otopsi için bugün sabah saatlerinde Trabzon Adli Tıp Kurumu'na getirildi. Burada yapılan otopsi sonrasında genç kızın cesedi yakınlarına teslim edildi. Yeğeninin cenazesini alan amcası Musa Feyiz, olayla ilgili yaptığı açıklamada, "İş çıkışı genç kızı muhtemelen takip etmişler. Evde de kimsenin olmamasından faydalanarak 17 yerinden bıçaklayarak nişan altınlarını çalmışlar. Yapanlar Allah'ından bulsun. 1 ay sonra düğünü olacaktı" dedi.

Amca Feyiz, yeğeninin kanlı tabutuna siyah çöp torbası geçirerek bantlarken, daha sonra kartal marka bir araca koyarak cenazeyi Rize'ye götürdü.

Öte yandan Sinem Feyiz'in yaklaşık 15 gün önce Balıkesir'in Erdek ilçesinde nişanlandığı ve 1 ay sonra evleneceği öğrenilirken, Feyiz'in bir haftadır evde kız kardeşi Çiğdem Feyiz (15) ile kaldığı, Çiğdem Feyiz'in yangın sırasında bir arkadaşında olduğu belirlendi. Anne Figen Feyiz'in annesinin cenaze törenine katılmak için Samsun'a gittiği, baba Erol Feyiz'in ise Edirne'de iş makinesi operatörü olarak çalıştığı belirtildi.

(GÖK-ÖS-SN-SN-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title