Haberler

Rifat Sait'ten teşekkür yemeği

AK Parti İzmir milletvekili ve TBMM Dışişleri komisyon üyesi Rifat Sait, seçim sürecinde kendisine destek veren dostlarına bir yemek verdi.

Buca Birlik otelde gerçekleşen yemeğe Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, İzmir valisi Cahit Kıraç, AK Parti İzmir il başkanı Ömer Cihat Akay, İzmir Emniyet Müdürü Ercüment Yılmaz, Buca eski Belediye başkanı Cemil Şeboy, Uluslar arası Balkan Dernekleri Federasyon Başkanı Ekrem Selimler, Kosova Rumeli Derneği Başkanı Şerafettin Yüksel, Sancak-Kosova Dernek Başkanı Ömer Ok, Makedonya Göçmenleri Dernek Başkanı Nejat Yılmaz, Salihli Kosova Dernek Başkanı Abdülhadi Hür, Avrasya Dernek Başkanı Mehmet Serbest, Buca Sağlık Grup Başkanı Dr. Murat Köksal, İl Dernekler Müdürü Bülent Korkmaz ve 200 seçkin davetli katıldı.

İzmir milletvekili Rifat Sait, yemekte yaptığı konuşmada üç aylık milletvekilliği dönemini değerlendirerek, bugüne kadar yaptığı çalışmaları anlattı. EXPO konusuna da değinen Sait, bu konuda Balkan ülkelerinin desteğini almak için gerekli çalışmaları yapacaklarını söyledi. Balkan Derneklerini bir araya getirerek güçlü bir Balkan STK organizasyonu gerçekleştireceklerini belirten Sait, İzmir'de Balkan Konfederasyonu kurulması için çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Rifat Sait'in ardından bir konuşma yapan AK Parti İzmir il başkanı Ömer Cihat Akay, Evladı Fatihan ile birlikte olmaktan gurur duyuyorum, her zaman sizlerin yanındayız diyerek Rumeli toplumuna verdiği değeri yineledi.

Gecenin sonunda kürsüye çıkan bakan Günay, kendilerine destek veren başta İzmir'deki Balkan Dernekleri olmak üzere tüm kişi ve kurumlara teşekkür etti.Bakan Günay, gecede kendisine gösterilen ilgiden memnun olduğunu ve dedesinin de Rumelili olduğunu hatırlatarak bundan gurur duyuyorum, söyledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title