Haberler

Ricky Martin Gay Olduğunu Açıkladı!

Birçok Kişi İçin Büyük Bir Sürpriz Olmayacak Ama Ricky Martin Eşcinsel Olduğunu Açıkladı!

Birçok kişi için büyük bir sürpriz olmayacak ama Ricky Martin eşcinsel olduğunu açıkladı! Uzun yıllar eşcinsel olup olmadığı tartışmalar yaratan yakışıklı şarkıcı bugün websitesi üzerinde yaptığı açıklama ile eşcinsel olduğunu açıkladı. Yazdığı yazı ise şu şekilde:

Sessiz geçen yıllar beni çok daha güçlü bir adam yaptı ve varlığını bile bilmediğim duyguları anlamayı ve kabul etmemi sağladı.

Şu andan itibaren ne olacak? Fark etmez. Şu anda bana ne olduğuna odaklanıyorum. Bugünden itibaren "mutluluk" kelimesi benim için farklı bir anlam ifade ediyor. Çok yoğun ve hassas geçen bir süreçti. Bu yazı sevgi, kabul etmek ve gerçek memnuniyetten doğan her kelimeden oluşuyor. Bu sağlam adım iç huzurumu ve hayatımdaki evrimin bir parçası.

Talihli bir eşcinsel olduğumu söylemekten gurur duyuyorum…

Ricky Martin

Güncelleme: Ricky Martin'in websitesi bu açıklamanın yayınlanmasından kısa bir süre sonra erişime kapatıldı. Twitter hesabında da yazıya link verilmesi toplu bir hack'lenme sonucu da olabilir. Hatırlarsanız geçtiğimiz günlerde Britney Spears ve Barack Obama'nın da hesapları hack'lenmişti.

Kaynak: Exotto.com / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title