Haberler

Reşadiye, Sanayi Sitesine Kavuşuyor

Tokat'ın Reşadiye İlçesi'nde Kaba İnşaatı Biten Sanayi Sitesinin Geçici Kabulünün Mayıs Ayı Sonuna Kadar Yapılacağı Kaydedildi.

Tokat'ın Reşadiye İlçesi'nde kaba inşaatı biten sanayi sitesinin geçici kabulünün Mayıs ayı sonuna kadar yapılacağı kaydedildi.

Reşadiye İlçesi Ata Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi'nin kongresi Erdoğan Tesisleri'nde yapıldı. Kooperatif Başkanı Mustafa Demir yeniden güven tazeledi. Demir, 90'a yakın ortakları olduğunu belirterek, sanayi esnafını bilgilendirdi.

Demir, sanayi esnafı olarak yıllardır hayal ettikleri sanayi sitesine kısa zamanda kavuşacaklarını ifade ettiği konuşmasında, "Bugün itibariyle kaba ve ince işleri biten, 88 adet işyeri bulunan sanayi sitemizin geçici kabulünü parkelerin döşenmesinden sonra Mayıs ayının sonuna kadar yapacağız. Daha sonra kura çekimlerini tamamlayarak, Haziran ayı içerisinde inşallah sanayi sitemizin açılışını yapacağız" dedi.

Ata Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi yönetimine ilk günden beri hizmet veren Mustafa Demir'in başkanlığa seçildiği kongrede yönetim şu isimlerden oluştu:

"Murtaza Coşkun, Erol Şimşek, Mustafa Korkmaz ve Yusuf Avşar."

(Nİ-AG-SN-SN-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title