Haberler

Regaip Kandili

Muş Valisi Aziz Yıldırım, Regaip Kandili dolayısıyla mesaj yayımlandı.

Muş Valisi Aziz Yıldırım, Regaip Kandili dolayısıyla mesaj yayımlandı.

Yıldırım mesajında, içinde bin aydan daha hayırlı bir geceyi barındıran mübarek üç aylara girildiğinin müjdecisi olan Regaip Kandili'ne bir kez daha ulaşmanın huzuru ve mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Regaip Kandili'nin her türlü arzu ve isteklerin, iyiye, doğruya, güzele, faydalı olana, hakka ve hakikate yöneltme ve Cenab-ı Hakk'ın rızasına uygun hale getirme çabası olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:

"Bu mübarek gün ve geceleri Peygamber Efendimizin bize gösterdiği gibi dua ve ibadet ederek iyi değerlendirebildiğimiz, güzel amel ve davranışlarla içini doldurabildiğimiz, yanlışlarımızın farkına varıp doğruya, güzele, iyiye yönelebildiğimiz ölçüde, bizim için huzurlu, kazançlı ve bereketli zaman dilimlerine dönüşecektir. Bu kutlu gece vesilesiyle sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed'e salat ve selamlarımızı gönderirken, Muşlu hemşehrilerimin, aziz milletimizin üç ayların müjdecisi Regaip Kandili'ni tebrik ediyor, bu mübarek gecelerin şehrimize, ülkemize ve tüm insanlığa rahmet, bereket ve huzur getirmesini Yüce Allah'tan niyaz ediyorum."

Kaynak: AA / Güncel

Regaib Kandili Aziz Yıldırım Muş Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title