Haberler

Red Famous Cup Yelken Yarışları Başladı

Bodrum Marina Yat Kulübü tarafından, Vodafone Red ve HTC sponsorluğunda düzenlenen Vodafone Red Famous Cup Yelken Yarışları bugün Bodrum’da başladı.

Bodrum Marina Yat Kulübü tarafından, Vodafone Red ve HTC sponsorluğunda düzenlenen Vodafone Red Famous Cup Yelken Yarışları bugün Bodrum'da başladı. Dokuzuncu yılında Vodafone Red Famous Cup'a katılan teknelerde televizyon ve gösteri dünyasından ünlü isimler ve yelken sporcuları bir arada yarışıyor.

Vodafone'dan yapılan açıklamaya göre, Vodafone Red ve HTC sponsorluğunda Bodrum'da bu yıl dokuzuncu kez düzenlenen Vodafone Red Famous Cup Yelken Yarışları, 21-22 Haziran hafta sonu ünlüleri yelken sporuyla buluşturuyor.

Türkiye'de yelken sporunu ve denizciliği sevdirmek amacıyla 2006'dan beri Bodrum Marina Yat Kulübü tarafından düzenlenen Vodafone Red Famous Cup Yelken Yarışları, bu yıl da renkli ve heyecanlı bir mücadeleyle start aldı. 21 Haziran'da denize açılan yelkenliler finişi göğüslemek için mavi sularda yarışmaya başladı.

2012'den beri Vodafone Red desteğiyle devam eden yarışlarda, ünlü isimlerin yer aldığı teknelerdeki ekipler, yarışın ikinci günü olan 22 Haziran'da parkurları tamamlamak için birbirleriyle yarışacak.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da etkinliğe televizyon ve sahne dünyasından ünlü isimleri renk kattı. Turnuvada yelken ekipleriyle birlikte denize açılan ünlüler arasında Özge Ulusoy, Zeynep Beşerler, Ece Erken, Gökçe Bahadır, Başak Sayan, Gani Müjde, Yonca Evcimik, Berna Laçin, Billur Kalkavan, Pascal Nouma gibi isimler yer aldı. Sanat, eğlence, spor ve basın camiasından ünlü isimler, yelken sporcularıyla birlikte yarışmanın ardından 22 Haziran'daki ödül töreninde bir araya gelecek. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Bodrum Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title