Haberler

RATED'in Yeni Yönetim Medyaya Tanıtıldı

Güncelleme:

BÜYÜ: İnternet ve Radyo ve Tvlerin her zaman sesi olmaya devam edeceğiz.

Kısa adı RATED olan Sakarya Radyo, Televizyon ve İnternet Yayıncıları Derneği'nin yeni yönetimi; SATSO Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısıyla medyaya tanıtıldı.

YENİ YÖNETİM KURULU ÜYELERİ

Sakarya'da; Zafer Büyü Başkanlığı'nda ve Yahya Bakır, Ferhun Tarım, Ayşegül Kadıoğlu, Hüsnü Kalkan, Fehmi Duman ile Hüseyin Yazıcı'dan oluşan Sakarya Radyo, Televizyon ve İnternet Yayıncıları Derneği Yönetimi; Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Sosyal Tesisleri'nde gerçekleşen kahvaltılı toplantıyla medyaya tanıtıldı. Toplantıya; Sakarya Gazeteciler Cemiyeti (SGC) Başkanı Sezai Matur ile basın mensupları katıldı.

MEDYANIN SORUNLARINI İYİ BİLİYORUZ

Kahvaltı sonrasında kısa bir konuşma yapan RATED Başkanı Zafer Büyü, Sakarya'da yayın yapan radyo, televizyon ve internet sitelerinin sesi olduklarını ve önemli mesafeler kaydettiğini belirterek; yeni yönetim kurulunu da meslektaşları ile tanıştırdı.

Basının sorunlarını iyi bildiklerini ve Sakarya Gazeteciler cemiyeti ile beraber ortak bir çalışma içinde olduklarının ifade eden Başkan Büyü; İnternet dünyasını da derneklerine bağladıklarını anımsatarak, derneğe yeni üye olan habersakarya.com Genel Müdürü Ufuk Güngörsün ile de üyelik sözleşmesine imza attı.

RATED 835 BİN SAKARYALIYA AYNI ANDA ULAŞIR

Derneğin faaliyetleri hakkında da bilgi veren Başkan Zafer Büyü; "RATED firmaların marka veya ürününü dair mesajlarını, medya üzerinden 835 bin Sakaryalıya aynı anda ulaştırabilir ve yüz binlerce insanı aynı anda uzaktan etkiler. Hedef kitle için en uygun mecraları RATED Üyesi radyo, televizyon ve internet sitelerini kullanabilir, mesajlarını seçilmiş en doğru kitleye yönlendirebilir. Yayıncı kuruluşlarımız; müzik, ekonomi, politika, spor, kültür-sanat, çevre gibi konuları yerel boyutta ele alıp irdeler ve kitleleri bilgilendirir.

Yayıncılarımız yerel değerlerle evrensel değerleri harmanlayarak, eğlendirir, dinlendirir, düşündürür ve düzeyli bir yayın anlayışıyla hareket ederler" dedi. Başkan Büyü ayrıca; 4 Nisan 2012 Çarşamba akşamı 20.00-23.00 saatleri arasında Sapanca İlçesi'nde bulunan Özde Alabalık'ta yemekli "RATED Özel Eğlence Gecesi" düzenleyeceklerini de hatırlattı. (Levent CANDAN / SAKARYA)

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kadıoğlu Sakarya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title