Haberler

Rasim Ozan Kütahyalı, Sabah Gazetesinden Kovuldu

Güncelleme:

Derin Futbol programındaki Boşnak sözleri nedeniyle topa tutulan Rasim Ozan Kütahyalı, Sabah gazetesinden de kovuldu.

Beyaz Tv'de yayınlanan 'Derin Futbol' programında Boşnak halkı için ağza alınmayacak sözler sarf eden Rasim Ozan Kütahyalı'ya kanaldan kovulmasının ardından ikici şok da köşe yazarlığı yaptığı gazeteden geldi. Yaşanan gelişmeler nedeniyle Kütahyalı'nın Sabah gazetesindeki köşe yazılarına da son verildiği öğrenildi.

CANLI YAYINDA GEYİK OLSUN DİYE SÖYLEDİM

Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programında, "Kusturmalı boşnak s..." açıklamaları ile büyük tepkilere neden olan Rasim Ozan Kütahyalı skandal sözleri için sosyal medyadan açıklama yapmıştı. Kütahyalı, "Bosna halkının hayranı bir adamım. Siyasi bilgelik olarak en değer verdiğim adamlardan biri de Aliya İzzetbegoviç'tir. Hayatımda ilk kez duyduğum bir laftı. Bunu da canlı yayında geyik olsun diye söyledim" demişti.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Rasim Ozan Kütahyalı Beyaz TV Medya Spor Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Bakmadan Geçme

Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680
İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

500

Yorumlar (41)

DESTEK:

şu gereksiz insanlar arındırılmalı vatandaşlık dan atılmalı

32
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

HAK ETTİĞİNİ BULDU. . .

31
1
yanıtYanıtla
alpi76:

ulan her gün doğululara saydırılırken hiç birşey yok. boşnaklar için söylenen şukadarcık şey için kopartılan kıyamete bak. ülkede boşnak olmak varmış.

9
12
yanıtYanıtla
TR:

Siz doğulu olarak türk milletinden daha rahat yaşıyorsunuz ne elektrik ne su türkiyenin her yerinde deli gibi çalışıyorsunuz neredeyse tüm her yerde siz varsınız daha neyin saydırılmasından bahsediyorsun sen? kendini doğulu diye ayırıp ta ırkçı olduğunu belli etme bizde hainlere yer yok gerisi tek bilek

yanıt10
yanıt7
RAS90:

Doğululara saydırılmaz bizde, kalleş PKK lılara söyleniyor o sözler dangalak, bizi bölmeye çalışmayın yeter be. .

yanıt8
yanıt2
RAS90:

Yıllar önce bir yarışma programnda sunucu Aleviler için dangalak bir söz etmiş mesleki kariyeri ve itibar bitmişti. Umarım Rasim için de aynısı olur. Ülkeye hiç gerekli olmayan tipler bunlar, karısı da dahil.

17
1
yanıtYanıtla
Bakış açısı:

Soruyorum şimdi karenizde biri böyle bir söz kullansa Güler geçersiniz canlı yayın olması sebebi ile olaylar ırkcılıga kadar getirildi biraz merhamet az güldürmedi az savunmadı ülkeyi değerlerimizi harcamayın

2
12
yanıtYanıtla
ref:

boşnak kelimesi yerine senin ırkını telafuz etseydi bu kadarhogörüyle bakarmıydın? not boşnak değil empati yapıyorum.

yanıt2
yanıt2
filozof.:

cehaletin en çirkini insanın her şeyi ben bilirim sanmasıdır.

13
0
yanıtYanıtla
hakan:

erman toroglu daha beterlerini soyluyor. rasim e haksılık olmuş bence.

4
9
yanıtYanıtla
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title