Haberler

Ramazan Bayramı'na Doğru

Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel ve Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel ve Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Yüksel, mesajında, bayramın tüm hanelere, ocaklara, gönüllere, İslam dünyasına ve insanlığa huzur, saadet, selamet getirmesi temennisinde bulundu.

Milletçe bir bayrama daha kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını vurgulayan Yüksel, "Bu mübarek bayramın, bizi her zamankinden daha çok birbirimize yakınlaştırmasını, kardeşliğimizi, dostluğumuzu pekiştirmesini temenni ediyorum." ifadelerini kullandı.

Çiftçi de mesajında, bayramların yürekleri bütünleştiren, kardeşliği pekiştiren, kırgınlıkları onaran önemli günler olduğunu belirtti.

İnsanlığı, barışa, sevgiye ve kardeşliğe yönlendiren bu günlerin tüm İslam alemine huzur ve barış getirmesini temenni eden Çiftçi, "Bu bayramda yaralı gönülleri, kırgın yürekleri onaralım. Başta büyüklerimizin, yetimlerin, gariplerin, yaşlıların ve kimsesizlerin tebessümüyle bayramımızı aydınlatalım. Bu duygular içinde tüm hemşehrilerimin ve bütün İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyorum." açıklamasında bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Ramazan Bayramı Fazlı Yüksel Nami Çiftçi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title