Haberler

Ramazan Bayramı Kutlanıyor

Kavak, Bafra, Havza ve Ladik ilçelerinde Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.

Kavak, Bafra, Havza ve Ladik ilçelerinde Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.

Kavak Kaymakamlığınca Atatürk Park ve Meydanı'nda gerçekleştirilen bayramlaşmaya Kaymakam Vekili Fahri Onay, Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Hüsnü Mete Ergin, İlçe Emniyet Müdür Vekili Berkan Çolak, Belediye Başkan Yardımcıları Reşat Ayyıldız ve Ahmet İçli, MHP İlçe Başkanı Cahit Kamber ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Onay, burada yaptığı konuşmada, birlik ve beraberlik içinde Ramazan Bayramı'na ulaşmanın heyecanı ve mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Bayramların komşu, akraba ve hastaların ziyaret edilmesine, kırgınlık ve dargınlıkların giderilmesine, sosyal ilişkinin kurulmasına ve pekiştirilmesine vesile olduğuna işaret eden Onay, "Bayramlar, muhtaç durumda olanlara yardım elinin uzatılarak paylaşmanın ve yardımlaşmanın öneminin bir kez daha anımsatıldığı müstesna günlerdir. Ayrıca gelenek ve göreneklerimizin kuşaktan kuşağa aktarılmasına vesile olur. Kavak halkının, çalışma arkadaşlarımın, gazi ve şehit ailelerimizin bayramını tebrik ediyorum." dedi.

Programın ardından protokol üyeleri, İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek askerlerle bayramlaştı.

Bafra

Bafra'da Ali Kale Turistlik Tesisleri'nde düzenlenen bayramlaşma törenine AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Kaymakam Ali Fuat Türkel, Belediye Başkanı Hamit Kılıç, İlçe Emniyet Müdürü Hikmet Demirci, Bafra Jandarma Komutanı Yüzbaşı Hüseyin Çamur, Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar ile siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Milletvekili Kırcalı, birlik ve beraberliklerini bozmadan hayatlarına devam etmeleri temennisinde bulunarak, herkesin Ramazan Bayramı'nı kutladı.

Türkel de bayramların milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulandığı toplumda millet olma şuurunun kuvvetlendiği, birlik ve beraberlik anlayışının en ileri düzeye vardığı, yardımlaşmanın canlı tutulduğu müstesna günler olduğunu vurgulayarak, "Böyle önemli günler bizleri bir arada tutan değerlerimizi korumak, yaşatmak ve bu değerleri gelecek kuşaklara aktarmak için fırsat olarak değerlendirilmelidir. Bafralı hemşehrilerimin bayramlarını kutlar, yuvalarında sağlık, huzur ve mutluluklar dilerim." diye konuştu.

Kılıç ise bayramların küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği günler olduğunu dile getirerek, "Bayram dönemlerinde trafik akışı hem şehir içlerinde hem de karayollarında oldukça artmaktadır. Vatandaşlarımızın dikkatli olmalarını temenni ediyorum. Böylesine güzel ve anlamlı günler acılara dönüşmesin." ifadesini kullandı.

Protokol üyeleri, daha sonra 75. Yıl Bafra Huzurevini ziyaret etti.

Havza

Havza Kaymakamı Metin Yılmaz ve Belediye Başkanı Murat İkiz, İlçe Jandarma Komutanlığı ile İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek, burada görevli personel ile bayramlaştı.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Havza temsilciliğini, Havza Devlet Hastanesi, Havza Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezini de ziyaret eden Yılmaz ve İkiz, Ramazan Bayramı'nın huzur ve güven ortamında geçtiğini, herkesin görevinin başında olduğunu söyledi.

Yılmaz ve İkiz ile beraberindekiler, şehitliği de ziyaret ederek dua etti. Buradaki programa CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek de katıldı.

Havza Belediyesi tarafından belediye binasında da bayramlaşma programı gerçekleştirildi.

Ladik

Ladik Belediyesince Ramazan Bayramı dolayısıyla başkanlık makamında gerçekleştirilen bayramlaşma programına, belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, daire amirleri, muhtarlar ve belediye personeli ile vatandaşlar katıldı.

Belediye Başkanı Selim Özbalcı, bayramların paylaşma, birlik, beraberlik, dayanışma ve kardeşlik duygularının en üst seviyede yaşandığı önemli günler olduğunu vurgulayarak, "Programa iştirak eden edemeyen herkese teşekkür ediyor, tüm hemşehrilerimin bayramını tebrik ediyorum." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Ramazan Bayramı Bafra Havza Kavak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur?
title