Haberler

Rahime Nineye Yunusemre Belediyesi Sahip Çıktı

Manisa'nın Yunusemre ilçesinde tek başına yaşayan ve ihtiyaç sahibi 77 yaşındaki Rahime İyigören'e Yunusemre Belediyesi sahip çıktı.

Manisa'nın Yunusemre ilçesinde tek başına yaşayan ve ihtiyaç sahibi 77 yaşındaki Rahime İyigören'e Yunusemre Belediyesi sahip çıktı.

Rahime ninenin evini yenileyen Yunusemre Belediyesi, yaşlı kadına yardım elini uzattı.

Güzelyurt Mahallesi'nde sağlık problemleri nedeni ile uzun zamandır ev temizliğini yapamayan İyigören'nin evinde çalışma başlatan ekipler, evden 4 kamyon çöp çıkardı.

Yaşlı kadının evini temizleyen ekipler, eşyaları da yeniledi.

Çalışmaların ardından yaşlı kadını evinde ziyaret eden Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, sosyal belediyecilikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı örnek aldıklarını söyledi.

Rahime nine ile yakından ilgilenen Başkan Çerçi, şöyle konuştu:

"Devletimiz vatandaşlarımıza yardımcı olmak için var. Biz de Yunusemre Belediyesi olarak bu düsturla hareket ediyoruz. Vatandaşlarımızın duası bizler için yeterli. Projelerimizde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı örnek alıyoruz. Cumhurbaşkanımız vatandaşlarımıza sosyal belediyecilik anlamında örnek projeler ortaya koymaktadır. Projelerimizde Cumhurbaşkanımızın yolunda vatandaşlarımıza güzel çalışmalar sağlıyoruz. Güzelyurt Mahallemizde bulunan yaşlı teyzemizin evini temizleyip ihtiyacı olan eşyaları temin ettik. Allah, ekibimizden ve bu tür örnek çalışmalarda bulunan herkesten razı olsun."

Evi temizlenen İyigören ise, Başkan Çerçi ve ekibine teşekkür etti.

Evinin yeni halini tanıyamadığını anlatan İyigören, şöyle dedi:

"Allah Mehmet Çerçi Başkanımızdan razı olsun, çok teşekkür ediyorum. Hasta olduğum için evimin temizliğini yapamıyordum. Çok kötü bir ortamda yaşamaya çalışıyordum. Sanki yeni bir eve kavuştum. Burada bize yardım elini uzatan belediyemize daima dua ediyorum. Yaptıkları çalışmalar ile bizi hiç yalnız bırakmıyorlar. Evimizi bambaşka bir hale getirdiler."

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Mehmet Çerçi Yunusemre Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot verir? Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot dağıtılacak? Survivor All Star'da talihsiz kaza! Nefise'nin sağlık durumu nasıl? Olay ne? ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title