Haberler

Psv Eindhoven'a Kötü Haber

Psv Eindhoven'da Teknik Direktör Arayışları Devam Ediyor. Martin Jol'un Ardından Fred Rutten Gündemde.

PSV Eindhoven'da teknik direktör arayışları devam ediyor. Martin Jol'un ardından Fred Rutten gündemde.

Kısa bir süre önce İngiliz kulübü Tottenham Hotspur'un görevine son verdiği Hollandalı teknik direktör Martin Jol'a teklif götüren PSV, dün akşam oynanan Fenerbahçe maçı sonrası Hollandalı teknik direktörden olumsuz cevap aldı.

'Martin Jol, Hollanda Milli Takımının başına geçiyor' söylentilerinin yayılmaya başladığı Hollanda'da PSV, teknik direktörlük için okları FC Twente'nin şu anki teknik direktörü, eski PSVli Fred Rutten'e çevirdi.

PSV'de Guus Hiddink döneminde Hiddink'e asistanlık yapan 44 yaşındaki Rutten'e teklif götüren PSV'nin, hafta sonuna kadar teknik direktör sorununu çözmesi bekleniliyor. 2006 yılında Hollanda 1'inci futbol ligi kulüplerinden FC Twente'nin teknik direktörlüğü görevine getirilen ve hala bu görevde olan Rutten'in kısa sürede gösterdiği başarı dikkatleri çekiyor. Fred Rutten'in FC Twente ile yaptığı anlaşmada 'Fred Rutten isterse sezon arasında bir başka kulübe transfer olabilir, sorun olmaz' maddesinin bulunması ise transferi kolaylaştırıyor. Fred Rutten'in önümüzdeki hafta başından itibaren PSV'de ipleri eline alması bekleniliyor.

Hollanda liginin puan sıralamasında Fred Rutten önderliğinde FC Twente 10 maçta topladığı 18 puanla PSV'nin arkasından 4'üncü sırada bulunuyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title