Haberler

Potada Derbinin Galibi Fenerbahçe

Turkish Airlines Euroleague Top 16 F Grubu’nun 7. hafta karşılaşmasında Anadolu Efes, Fenerbahçe Ülker’e 77-71 mağlup oldu.

Turkish Airlines Euroleague Top 16 F Grubu'nun 7. hafta karşılaşmasında Anadolu Efes, Fenerbahçe Ülker'e 77-71 mağlup oldu. Karşılaşma sonrası iki takımın antrenörü maçı değerlendirdi.

Turkish Airlines Euroleague Top 16 F Grubu'nun 7. hafta karşılaşmasında Anadolu Efes ile Fenerbahçe Ülker karşı karşıya geldi. Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmada Fenerbahçe Ülker, Anadolu Efes'i 77-71 mağlup etmeyi başardı. Bu sonuca göre grupta Fenerbahçe Ülker 5. galibiyetini elde ederken, Anadolu Efes ise, 3. mağlubiyetini aldı.

"MAÇIN SONUNA KADAR SAVUNMAMIZ ÇOK İYİYDİ"

Karşılaşmanın ardından düzenlen basın toplantısında konuşan Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Zelijko Obradovic, maçın zor geçeceğini beklediklerini belirterek, "İlk başta çok fazla top kaybı yaptık. 8 tane top kaybımız oldu. İkinci yarıda hiçbir ribaundu alamadılar. Potamızı iyi koruduk. Efes gibi bir takıma karşı bu çok önemli. Ama maçın sonucu son anda belli oldu. İki takımın da kazanma fırsatı vardı. İki sayı öndeyken çok kötü savunma yaptık ve 3 sayı yedik. Moladan sonra biz bir 3'lük attık. Bu da bu sporun güzelliği. Maçın sonuna kadar da savunmamız çok iyiydi. Bu sayede maçı kazandık" dedi.

"TAKIM GALİBİYETİ OLDU"

Oyunun kırılma anının sorulması üzerine Obradovic, "Serbest atışlardı. Bir sayı gerideyken 3 sayı atmamızdı. Bu bir takım galibiyeti oldu. Herkesin katkısı oldu. Önemli anlarda serbest atışlar çok önemli ama son çeyrekte 4'de 4 attık. Basketbol seyri açısından çok güzel bir maç oldu diye düşünüyorum. Bize destek veren taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Anadolu Efes'e de başarılar diliyorum" diye konuştu.

IVKOVIC: "BAŞA BAŞ BİR MÜCADELE OLDU"

Anadolu Efes Başantrenörü Dusan Ivkovic ise, önemli bir mücadele olduğuna değinerek, "Bu akşam Anadolu Efes ve Fenerbahçe Ülker gibi iki güçlü takımın mücadelesi vardı. Bu da hemen hemen maçın sonuna kadar devam etti. Özellikle ilk yarıda kontrol bazen bizim elimizde bazen de Fenerbahçe Ülker'in elindeydi. Başa baş bir mücadele oldu. Maçın sonunda da 4 sayılık üstünlüğümüz vardı ama bunu tam olarak koruyamadık ve Fenerbahçe Ülker, çok önemli iki sayı bularak öne geçti. Biz Euroleague'de çok zorlu bir grupta mücadele ediyoruz ve Fenerbahçe Ülker'e sadece ilk ribaund da kaybettik. Bu maç bize çok fazla şey öğretti. Bundan sonra çok önemli maçlarımız olacak. Oyuncularımıza bunları daha çok konsantre etmeyi ve ders çıkarmalarını öğretmeliyiz" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Fenerbahçe Ülker Ivan Obradovic Anadolu Efes Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title