Haberler

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Almanya'ya gitti

Güncelleme:

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Uluslararası Ulaştırma Forumu 2024 Zirvesi'ne katılmak üzere Almanya'ya gitti. Uraloğlu, zirvenin uluslararası ticaret koridorlarına yönelik yol gösterici olacağını belirtti. Ayrıca Faslı mevkidaşıyla da bir araya geldi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Uluslararası Ulaştırma Forumu 2024 Zirvesi'ne katılmak üzere Almanya'ya geldi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Uluslararası Ulaştırma Forumu 2024 Zirvesi'ne katılmak üzere Almanya'nın Leipzig kentine geldi. Uraloğlu, "Türkiye'nin stratejik konumunun önemi neticesinde ağırlıklı olarak uluslararası ticaret koridorlarını ele alacağımız bu zirvenin, tüm katılımcı ülkeler bakımından yol gösterici, ufuk açıcı olacağına inanıyorum" dedi.

Uraloğlu, Faslı mevkidaşıyle bir araya geldi

Bakan Uraloğlu, ziyaret kapsamında Fas Ulaştırma ve Lojistik Bakanı Mohammed Abdeljalil ve beraberindeki heyetle bir araya geldi. Uraloğlu, görüşmeye ilişkin yaptığı açıklamada, "İki dost ülke arasında lojistik ve diğer ulaşım modlarına ilişkin geleceğe yönelik planlarımızı ele aldık" dedi.

Uraloğlu, Uluslararası Ulaştırma Forumu (ITF) Zirvesi'ne katıldı

Uraloğlu, Uluslararası Ulaştırma Forumu (ITF) Zirvesi'nde "Ulaştırma İçin Sürdürülebilir Bir Gelecek" konulu panele katılarak, konuşma gerçekleştirdik. Uraloğlu, panelde yaptığı konuşmada, "Orta Koridor'da yer alan ülkemiz, Asya ve Avrupa arasında güçlü stratejik bir bağlantı sağlıyor. Yine Kalkınma Yolu Projesi gibi büyük çalışmalara imza atarak bulunduğumuz konumdaki tüm ülkelerin ulaşım yapılanmalarına taze bir anlayış kazandırıyoruz. Ayrıca, Paris Anlaşması ile 2053 sıfır emisyon hedefi doğrultusunda Türkiye üzerinden yapılan her türlü lojistik planlamada öncelik olarak çevreci yaklaşımı, yeşil enerji temelli projeleri benimsiyoruz. Türkiye olarak nitelikli her çalışmanın yanında olduğumuzu belirtmek istiyor; katılımcı ülkelerin ulaşımına yön verecek bu zirvede emeği geçenlere teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Uraloğlu, ayrıca "Dayanıklı Tedarik Zincirleri: Politika Yapıcılar İçin Araçlar" konulu yuvarlak masa toplantısına katıldı. Uraloğlu, yaptığı açıklamada, "Toplantıda sağlam ve esnek tedarik zinciri geliştirmeye yönelik lojistik risk yönetimi stratejisi belirleme hususuna vurgu yaptık. Her ülkenin öncelikle atması gereken adımlardan biri ulaşım konusunda çevreye dost politikalar izlemek. Türkiye olarak bu kapsamda ne gibi çalışmalara imza attığımızı paydaşlarımıza anlatarak karşılıklı bilgi alışverişinde bulunduk" dedi. - LEİPZİG

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Almanya Fas Politika Güncel Haberler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

Bakmadan Geçme

A101 bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ A101 açık mı kapalı mı? ŞOK bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ ŞOK açık mı kapalı mı? BİM bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ BİM açık mı kapalı mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 16 Haziran 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? İtalya-Arnavutluk maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İtalya-Arnavutluk maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bayram namazı nasıl kılınır? Bayram namazı kaç rekat? Yalova Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yalova Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Uşak Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Uşak Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tunceli Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tunceli Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tokat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tokat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tekirdağ Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tekirdağ Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Yozgat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yozgat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Van Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Van Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti!
Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title